Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Vopsele de par profesionale

Vopsele de par, oferite de Magazinul Glemis îți ofera cele mai mici preturi în materie de cosmetice profesionale de lux și parfumuri autentice, menite să-ți ofere cele mai bune rezultate. Economiseste timp și bani!

Pe lângă zâmbet, părul este unul dintre cele mai frumoase accesorii ale unei femei și de aceea este necesar să fie pus în evidență cum nu se poate mai bine. Pentru a atrage toate privirile celor din jur este necesar ca părul să aibă o nuanță strălucitoare și unică , iar pentru asta, au fost create vopselele de păr profesionale. Acestea îndeplinesc orice dorință pentru că va face părul să arate extraordinar, mai ales că sunt mult mai concentrate decât cele din comerț și au un grad de protecție a firului de păr mult mai mare. Vopseaua de păr se alege în funcție de culoarea ochilor și nuanța pielii pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. De asemenea, vopseaua profesionale te va ajuta să-ți deschizi părul cu mai mult de două tonuri pentru că pigmentul acesteia va pătrunde adânc în firul de păr, ceea ce înseamnă că nuanța va fi de lungă durată. Paleta largă de culori te îmbie de fiecare dată pentru că nuanțele se pot combina, iar în final, va rezulta o culoare spectaculoasă. La ora actuală există vopsea de păr pentru orice nuanță, iar specialiștii au efectuat cercetări ample pentru a obține o vopsea de calitate, care să protejeze firul de păr. Vopsele de păr profesionale sunt cele mai indicate produse în cazul în care vrei să-ți faci o schimbare de culoare.

Afişare 1 - 48 din 48 (1 pagini)

Ultimele articole


Afla ce culoare de par te avantajeaza

Afla ce culoare de par te avantajeaza

Cele mai multe dintre femei aleg să îşi vopsească părul în diferite nuanţe şi foarte puţine dintre ele aleg să îşi păstreze nuanţa naturală.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac in 2017

vopsele de păr fără amoniac

Îngrijirea părului și obținerea unei nuanțe potrivite poate de cele mai multe ori deteriora părul, de aceea este necesar să folosim mai mult ingrediente naturale și să le evităm pe cele care au foarte multe substanțe chimice

Cum aleg samponul potrivit pentru îngrijirea părului vopsit?

îngrijirea părului vopsit

Cum alegem șamponul potrivit pentru îngrijirea părului vopsit? Părul vopsit are nevoie de o îngrijire delicată și specială pentru a-și păstra nuanța luminoasă și frumoasă mai mult timp,

Cum îţi alegi culoarea părului?

Cum îţi alegi culoarea părului?

Când trebuie să te decizi asupra culorii potrivite de la nivelul parului va trebi să fii foarte atentă pentru că mici greşeli îţi pot strică look-ul complet.

Cum să alegi nuanţe potrivită de blond

Cum să alegi nuanţe potrivită de blond

Dacă într-o zi îţi trece prin minte să îţi vopseşti părul tocmai la ţine acasă să ştii că acest proces nu este tocmai o mare ştiinţă, ba chiar este destul de simplu.

Cum să păstrezi culoarea parului

Cum să păstrezi culoarea parului

Foarte multe femei aleg să îşi schimbe nuanţa părului din când în când. Sigur că acest lucru este binevenit mai ales că de cele mai multe ori astfel femeile capătă încredere de sine facand o astfel de schimbare.

Îngrijirea părului vopsit pe timp de vara

Cum ingrijim parul vopsit

Mai este foarte puţin timp până când va veni vara şi după cum bine ştim, anul acesta se poartă nuanţele de roşcat şi blond. Dacă eşti una dintre persoanele care îşi doresc să îşi schimbe culoarea părului înainte de începerea sezonului cald

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Oxidantul achiziționat din comerț este gata preparat, având concentrații de 3%, 6%, 9% sau 12%, care ulterior este amestecat cu o pudră decolorantă până ce se omogenizează.

Sfaturi pentru vopsirea acasă.

Sfaturi pentru vopsirea acasă.

De cele mai multe ori din motive financiare, femeile aleg să se vopsească singure, acasă, fără să mă mai ceară ajutorul unui specialist. În cazul în care rezultatul este favorabil,

Top 4 vopsele de păr profesionale

Vopsea de par profesionala

Părul reprezintă cel mai frumos accesoriu al unei persoane, dar și o armă seducătoare, așa că aspectul lui trebuie să fie impecabil dacă dorim să atragem toate privirile.

Trucuri pentru colorarea părului

Trucuri pentru colorarea părului

Apelezi adesea la trucuri homemade pentru infrumsetare, însă nu ai încercat niciodată să îţi vopseşti părul acasă? Este timpul să înveţi să economiseşti bani şi timp, vopsindu-ţi părul acasă şi obţinând un rezultat impecabil.

Vopsea de păr Wella Koleston Perfect și Illumina Color

Wella Koleston Perfect și Illumina Color

Odată cu introducerea comunicării media și a cinematografiei în secolul XX, moda a luat amploare în urma globalizării, iar în ceea ce privește alegerea nuanței părului sau a tunsorilor, femeile au avut mult mai multă libertate de a alege

Vrei să îţi vopseşti părul acasă?

Vrei să îţi vopseşti părul acasă?

O mare parte a femeilor prefer să se vopsească acasă, singure, fără să apeleze la ajutorul specialiştilor. În mod cert, acest lucru se datorează comodităţii sau a costurilor care ar trebui să fie suportate în urmă vopsirii la un salon de înfrumuseţare.

Wella Professionals – tratamentul minune pentru părul vopsit

tratamentul minune pentru părul vopsit

În ziua de astăzi, în proporţie de 80% femeile aleg să îşi vopsească părul, unele din motive de estetică, altele pentru că îşi doresc o schimbare. Ştim cu toţii însă cât de important este aspectul părului pentru femei deoarece un aspect fizic plăcut