Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Masini de tuns profesionale

O mașină de tuns ideală care ar putea înlocui mersul la frizer trebuie să dețină funcții avansate care să vă permită să realizați cele mai reușite tunsori. În cazul în care vreți să faceți economie atât de timp, cât și de bani, achiziționarea unei mașini de tuns la domiciliu este soluția perfectă, însă înainte de a face acest lucru este necesar să cunoașteți câteva dintre aspectele ce țin de alegerea celei mai bune mașini de tuns.

Atunci când vine vorba despre tuns sau îngrijirea părului, fie că este vorba despre cel facial sau corporal, bărbații sunt foarte preocupați de acest aspect. Odată cu trecerea timpului, a evoluat și industria produselor destinate îngrijirii, astfel că metodele nepotrivite, care irită pielea au fost înlocuite cu metode alternative. În ceea ce privește aranjarea, scurtatul sau tunsul părului, mașinile de tuns au devenit ideale în rezolvarea acestei probleme. 

Indiferent că vorbim despre îndepărtarea părului din anumite zone ale corpului sau de părul facial, aparatele pentru tuns trebuie să răspundă nevoilor fiecărei persoane, astfel că fiecare aparat este prevăzut cu caracteristici proprii, specificații, formă, funcții sau utilizare diferită.

Despre masina de tuns profesionala

1. Calitatea motorului este un aspect de care ar trebui să se țină cont în mod special pentru că la saloane sau frizerii, unde cererea este una destul de mare, motorul trebuie să facă față ori de câte ori mașina este pusă în funcțiune. Asigurați-vă întotdeauna că motorul mașinii de tuns este unul puternic și performant. În cazul în care vă doriți achiziționarea unei mașini de tuns doar pentru uz periodic este bine să optați pentru un aparat cu funcții medii care poate îndeplini fiecare cerință a dumneavoastră, oferindu-vă flexibilitate și îndemânare.

2. De asemenea, se ține cont și de felul în care este dotat aparatul, dacă este cu fir sau fără fir. De cele mai multe ori, alegerea unei mașini cu fir este recomandată pentru că nu necesită reîncărcare ori de câte ori bateria se va descărca. Mașina de tuns cu fir este ideală pentru saloane pentru că este considerată mult mai solidă, având o capacitate extinsă. Pe de altă parte, pentru tunsul la domiciliu se recomandă folosirea unei mașini de tuns cu wireless deoarece o puteți utiliza în orice colț al casei doriți.

3. Calitatea lamelor este un aspect extrem de important, dacă nu chiar cel mai important în alegerea unei mașini de tuns pentru că acestea trebuie să fie bine ascuțite și realizate din oțel inoxidabil. În acest sens, sunt recomandate mașinile care au funcția de autoascuțire pentru a se evita ascuțirea lor manuală și eventualele accidente.

4. Dimensiunea pieptenilor este un alt aspect important pentru că ajută la setarea lungimii părului. Aceștia pot veni „la pachet” cu mașina de tuns, dar se pot achiziționa și separat.

5. Cele mai bune aparate de tuns sunt cele care îți oferă o curățare facilă. Detașarea lamelor sau pieptenilor este cea mai bună soluție pentru a se realiza cât mai bine curățarea sub un jet de apă puternic. Curățarea necorespunzătoare a mașinii de tuns poate duce la deteriorarea ei în timp. 

6. Forma aparatului vă permite flexibilitatea și manevrarea cu ușurință, de aceea este bine să alegeți o mașină de tuns cu un model ergonomic sau realizat dintr-un material aderent.

Recomandări:

  • Pentru ca aparatura de tuns să fie păstrată în condiții igienice este bine să fie curățată corespunzător, sub un jet de apă;
  • Folosiți ulei de lubrifiere ori de câte ori o puneți în funcțiune pentru că acest lucru face parte din întreținerea mașinii;
  • Husa este foarte importantă deoarece permite depozitarea corespunzătoare a mașinii de tuns;
  • Pentru o păstrare în prealabil, folosiți peria de curățare, oferită de cele mai multe ori odată cu pachetul aparatului de tuns.

Nu sunt produse în această categorie.