Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Tușuri de ochi profesionale

Tușul de ochi este un produs ce oferă rafinament și eleganță atât ziua, cât și seara. Tușul este un produs indispensabil atunci când vine vorba despre machiaj, astfel încât, acesta se regăsește în diferite forme. Deși există o mulțime de variante de tușuri, este necesar să le alegem pe cele care ni se potrivesc cel mai bine.

Cu ajutorul tușului se poate obține fie o privire seducătoare și plină de farmec, fie una inocentă. Efectul va fi tot timpul unul spectaculos, indiferent că se folosește un tuș tip cariocă, unul sub formă de gel sau unul lichid. Tușurile sunt fie negre, fie colorate, astfel încât, acestea sunt produse care nu trebuie să lipsească din ritualul de frumusețe.

Pentru a contura ochii cât mai bine, indicat ar fi să începeți cu o linie subțire din colțul interior al ochilor și să o trasați până în cel exterior. Această linie trebuie trasată cât mai aproape de gene pentru că astfel se va crea senzația că genele par mult mai dese. După ce această linie a fost executată, o veți putea îngroșa apoi în funcție de preferințe.

Nu sunt produse în această categorie.