Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Goldwell

Compania Goldwell a fost înființată în Germania, în 1948 de către Hans Erich Dotter. Scopul inițial a fost crearea unui brand care să asigure frumusețea părului, destinat în mod special profesioniștilor din saloane. Încă de la început, compania oferea o tehnologie avansată și eficacitate în îngrijirea părului. De-a lungul anilor, compania a tot crescut datorită inovării și dedicării în descoperirea celor mai eficiente produse de colorare, dar și de întreținere a părului colorat. De asemenea, produsele s-au diversificat, extinzându-se în foarte multe țări din întreaga lume.

Amplifică-ți creativitatea cu Goldwell

Produsele Goldwell îți permit să te bucuri de soluții personalizate pentru a satisface nevoile tuturor clienților. Aceste produse te invită să descoperi posibilități nelimitate, astfel gama Goldwell Elumen îți sporește creativitatea, fiind inspirația celor mai de succes profesioniști în arta colorării. Produsele din această gamă îți permit să te bucuri de culori subtile și delicate sau din contră, de culori intense și foarte îndrăznețe. Toate acestea depind de alegerea fiecăruia, astfel că arta și creativitatea se află în mâinile noastre. Vopseaua Goldwell Elumen nu conține amoniac sau oxidanți și este benefică pentru orice tip de păr. Aceasta luminează intens părul, având rezultate profesionale, permite strălucire maximă, culoare intensă, durabilitate incredibil de mare, dar și un aspect extrem de sănătos.

Dintr-o gamă completă de colorare, de la blond intens, la roșcat seducător, șaten elegant și până la brunet strălucitor, există și gama creată special pentru bărbați. Aspectul bărbaților este la fel de important ca cel al femeilor, așadar, gama creată pentru bărbați pune la dispoziție culori care oferă siguranță, astfel că nuanțele de Gray Camouflage sunt cele care îi vor face să se simtă extrem de bine în pielea lor. 

Pe lângă colorare, Goldwell oferă și produse de îngrijire și styling care sunt destinate să ofere un look cu totul și cu totul deosebit. Astfel, produsele dedicate exclusiv stiliștilor și saloanelor sunt cele care te fac să-ți atingi obiectivul și să capeți culoarea și strălucirea dorită. Pe lângă o largă paletă de culori, Goldwell pune la dispoziție și o serie de șampoane care oferă o nuanțare mai puternică, dar și o îngrijire corespunzătoare. Șamponul Goldwell Dualisenses Color menține culoarea și strălucirea părului datorită formulei sale care protejează și îngrijește părul fin sau normal colorat. 

Cu o formulă special dezvoltată care conferă strălucire, cu extract de rodie și antioxidanţi, șamponul protejează părul de razele UV, conferă o strălucire naturală, protejând de asemenea și nuanța părului, oferindu-i astfel intensitate. Nu usucă scalpul și este ideal pentru cei care vor să-și păstreze culoarea și strălucirea în parametri optimi.

Pentru o culoare mai intensă și spectaculoasă, nuanţatorul Goldwell este o alegere perfectă deoarece se aplică pe părul mai mult uscat, lăsându-l strălucitor, cu un aspect sănătos și obținând o îngrijire ca la salon. 

Așadar, Goldwell este brandul care îți oferă calitate și strălucire, fără prea mult efort.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Ultimele articole


Wella Professionals – tratamentul minune pentru părul vopsit

tratamentul minune pentru părul vopsit

În ziua de astăzi, în proporţie de 80% femeile aleg să îşi vopsească părul, unele din motive de estetică, altele pentru că îşi doresc o schimbare. Ştim cu toţii însă cât de important este aspectul părului pentru femei deoarece un aspect fizic plăcut

Tot ce trebuie să știi despre balsamul de păr

balsam de par

Balsamul ar trebui ales și în funcție de structura părului, așadar fie că avem părul creț, deteriorat sau lipsit de vitalitate, acest produs ne scoate din încurcătură de cele mai multe ori.