Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Baze de machiaj profesionale

În cazul în care vrem să avem parte de un machiaj profesional de calitate avem nevoie fără doar și poate de produse profesionale. În vârful lisei de cosmetice trebuie să se afle baza de machiaj pentru că aceasta pregătește tenul pentru aplicarea celorlalte produse de makeup, având totodată rolul de a crește rezistența machiajului.

Un machiaj de zi trebuie să fie unul simplu și deloc încărcat, astfel încât aici baza de machiaj nu este prioritară, însă atunci când vine vorba despre machiajul de seară, este necesar să se folosească baza de machiaj pentru rezistență și pentru a crea un look mai sofisticat.

Baza de machiaj mai este denumită și primer și se aplică pe față după ce a fost aplicată crema. Aceasta se lasă să intre în piele câteva minute, iar apoi se poate folosi și fondul de ten împreună cu celelalte produse. Cu alte cuvinte, baza de machiaj este destul de importantă pentru că ajută la uniformizarea culorii pielii, are rolul de a acoperi imperfecțiunile și de a acoperi ridurile fine.

Nu sunt produse în această categorie.


Ultimele articole


Machiajul corect, în funcţie de forma fetei

Machiajul corect

Reprezentantele sexului frumos îşi doresc întotdeauna să fure privirea şi admiraţia celor din jurul lor. Toate femeile ar trebui să se machieze câtuşi de puţin în fiecare dimineaţă. În funcţie de formă fetei,

Paşii corecţi în execuţia machiajului profesional!

Paşii corecţi în execuţia machiajului

Să ştii să execuţi un machiaj profesional la domiciliu poate fi un lucru greu de obţinut pentru unele femei. Totuşi, cunoscând anumite reguli de baza în execuţia lui, acest lucru nu va fi deloc greu.

Pune-ţi privirea în valoare folosind fardurile potrivite!

Foloseste fardurile potrivite

Întotdeauna o privire seducătoare a făcut mai mult decât foarte multe cuvinte. Femeile îşi lasă de multe ori ochii să vorbească pentru ele, însă oricum, trebuie să aibă mare grijă la felul în care reuşesc să îi pună în valoare.

Regulile de aur pentru frumuseţe

Regulile de aur pentru frumuseţe

În frumuseţe, la fel ca în orice alte domenii există câteva reguli de aur de care trebuie să ţinem cont pentru a avea un aspect tânăr şi ferm cât mai mult timp. Aceste reguli nu sunt doar găselniţele specialiştilor

Sfaturi de la make-up artist

Sfaturi de la make-up artist

Orice femeie foloseşte la un moment dat un fond de ten, indiferent că o face din curiozitate, pentru că va participa la o petrecere sau chiar din obişnuinţă.