Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Împachetări

Corpul trece de-a lungul timpului prin diferite schimbări, iar unele dintre acestea lasă uneori chiar și un aspect inestetic pentru că organismul ajunge în stadiul în care depozitează foarte multe toxine, dar și grăsime totodată.

E drept că uneori doar prin sport sau printr-o dietă echilibrată acele depozite se vor elimina, însă din fericire acum există foarte multe metode alternative, printre care și împachetările corporale. Împachetările ajută foarte mult corpul pentru că ajută la eliminarea kilogramelor în exces, a celulitei sau a vergeturilor, contribuind la o stare de bine.

Împachetările sunt extrem de utile pentru că pe lângă faptul că te ajută să scazi în greutate, acestea tratează retenția de apă și elimină toxinele care duc la celulită, accelerează metabolismul, îmbunătățesc circulația sangvină și aspectul pielii și nu în ultimul rând, ajută la o slăbire mai rapidă.

Nu sunt produse în această categorie.