Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse pentru fermitate și tonifiere

Pielea trebuie să arate impecabil, mai ales vara când ne expunem destul de des trupul, fie la mare, fie la piscină. În cazul în care ne gândim la vacanță, nu trebuie să omitem nici modul în care arătăm pentru că lipsa de fermitate, tonus sau lipsa de hidratare nu prea sunt admise, așa că este necesar să luăm măsuri imediate.

Pe lângă exercițiile fizice pe care este necesar să le facem, putem apela și la produse care ne readuc fermitate și tonifierea corpului. Masajele cu aceste produse sunt ideale pentru că acestea au în compoziția lor colagen sau proteine vegetale, fiind ideale pentru estomparea celulitei.

Aspectul de coajă de portocală va fi combătut pentru că aceste produse stimulează circulația sangvină, elimină depozitele de grăsime și toxinele și nu în ultimul rând, mențin elasticitatea. Un aspect foarte important este acela că produsele pentru fermitate și tonifiere hidratează pielea în profunzime, astfel că, umiditatea va fi reținută mult mai bine.