Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Seturi pentru el

Parfumul reprezintă întotdeauna o alternativă extrem de bună pentru a accentua stilul unei persoane și de aceea, acesta trebuie ales foarte bine pentru a rezista pe piele o durată mai mare de timp, dar și pentru a se potrivi cu ph-ul pielii.

Seturile cadou pentru bărbați sunt perfecte în cazul în care nu știi ce anume ai putea alege pentru a fi pe placul persoanei dragi, mai ales atunci când vine vorba despre zilele de naștere, zile onomastice, Crăciun și așa mai departe. Seturile de parfumuri reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pentru că acestea sunt extrem de practice și reprezintă un răsfăț total.

În general, seturile cadou sunt compuse din apa de toaletă sau parfum, care reprezintă punctul forte, un gel de duș îmbibat cu aceeași aromă a parfumului, dar și o loțiune pentru bărbierit care hidratează în profunzime sau o loțiune de corp și de ce nu, chiar și un deodorant care își păstrează mireasma întreaga zi. Cu alte cuvinte, toate aceste produse au rolul de a învălui trupul în miresme proaspete care să reziste întreaga zi.

Nu sunt produse în această categorie.