Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Glemis - Cosmetice profesionale și parfumerie de lux

Găseşte brandul tău preferat    A    B    C    D    E    G    J    K    L    M    P    R    T    V    W

A
Académie

Académie


Echipa Académie Scientifique de Beaute este formata dintr-o echipa de specialisti care inoveaza, controleaza și evalueaza zi de zi . Datorită cunoștințelor lor, laboratoarele lor dezvolta produse de ingrijire ale pielii mai sofisticate.

Produse Alfaparf Milano la Preț de furnizor

Alfaparf Milano


Alfaparf va ofera cea mai variata gama de produse. Aici cele mai bune vopsele sampoane si balsamuri de par! Descopera acum!

American Crew

American Crew


Marca American Crew a luat ființă în 1994, la inițiativa renumitului stilist David Raccuglia. American Crew este un brand dedicat în exclusivitate bărbaților.

B
Produse cosmetice profesionale Balmain Paris

Balmain Paris


Produse cosmetice profesionale Balmain Paris

Bruno Vassari

Bruno Vassari


Brandul Bruno Vassari a fost fondat în 1984 de către un grup de specialiști din industria cosmeticii. Acest grup s-a inspirat în crearea brandului de la italianul clasic Giorgio Vasari, un cunoscut pictor, sculptor și arhitect al secolului al XVI-lea.

C
CHI

CHI


Produsele CHI sunt cunoscute pentru o tehnologie inovativă, realizate de către cei mai iscusiți specialiști în îngrijirea părului. CHI oferă pachetul întreg de îngrijire, protejând părul de diferite produse de styling care agresează părul.

D
Depilève

Depilève


Depilève este marca numărul 1 în sisteme de ceară profesională, disponibilă în 87 de țări din întreaga lume. Depilève merge pe premisa că un sistem de ceruire profesional trebuie să ofere produse cosmetice de înaltă calitate.

Diva Professional Styling

Diva Professional


Făcându-se remarcată inițial ca o afacere de familie, Diva Professional Styling este o companie britanică ce proiectează produse profesionale destinate îngrijirii părului la cele mai înalte standarde.

E
Ecovital Professional

Ecovital Professional


ECOVITAL G3 PROFESSIONAL esto o marcă autentică românească, ce are o experiență de 17 ani în domeniul furnizării de echipamente și produse cosmetice profesionale.

G
Goldwell

Goldwell


Compania a fost înființată în 1948, în Germania de un om de afaceri în vârstă de 27 ani pe nume Hans Erich Dotter. Totul a început cu ideea unei loțiuni ce le-a permis oamenilor să dea formă de durată coafurii lor.

J
Janssen Cosmetics

Janssen Cosmetics


Janssen Cosmetics

Joico

Joico


Produsele de la Joico nu au nevoie de nicio introducere pentru că de mai bine de trei decenii au grijă ca părul să arate impecabil. Acestea sunt formulate de cei mai buni experți în hair styling și din acest motiv îndeplinesc cele mai bune caracteristici.

K
KAYPRO

KAY PRO


Kay Pro este un brand italian de produse destinate îngrijirii părului și scalpului, cu ingrediente naturale și cu o tehnologie de ultimă oră, care lasă părul strălucitor. Produsele pot fi folosite atât la salon, cât și acasă.

Kérastase

Kérastase


Kérastase reprezintă un produs excepțional de lux de îngrijire a părului, stabilind noi standarde pentru produsele de îngrijire profesională a părului distribuite în saloane selecte, unde parul este analizat în detaliu.

✅ Magazin produse cosmetice KEUNE online

Keune


Peste tot în lume, stiliștii doresc produse de înaltă calitate și mereu în pas cu cele mai noi tendințe. Pornind de la această premisă, Keune a oferit și continuă să ofere produse de înaltă ținută, dedicate exclusiv profesioniștilor.

L
Label.m

Label.m


Label.m este o gamă de îngrijire a părului premiată și dezvoltată de stiliști profesioniști sub ochiul creativ al unei echipe artistice internaționale dinamice, condusă de Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck.

Londa Professional

Londa Professional


La început nu a fost vorba despre crearea unei noi game de ambalare, a fost vorba doar despre păr. De peste 40 de ani de la înființare, Londa a devenit un brand internațional. Un brand care înseamnă tradiție, susținere locală.

M
Magic Coco

Magic Coco


Magic Coco

Malu Wilz

Malu Wilz


Malu Wilz

Maria Galland

Maria Galland


Brandul Maria Galland ne prezintă o lume a frumuseții și îngrijirii, atât pentru trup cât și pentru suflete. În altă ordine de idei, un adevărat regat al tinereții în care tratamentele personalizate se îmbină armonios cu cele mai bune rezultate.

Milk Shake

Milk Shake


Produsele pentru păr milk_shake sunt inspirate de natură. Un brand complex, cu produse de ultimă generație. La nivel global, această marcă de prestigiu „made in Italy” este răspândită în peste 60 de țări

Produse MOROCCANOIL la preturi avantajoase

Moroccanoil


Considerate o adevărată gură de oxigen pentru păr, produsele Moroccanoil sunt preferate de cele mai multe celebrități, dar și de cei mai mulți hair stiliști datorită calităților lor inovative care îi dau părului un look extrem de natural.

P
PAESE

PAESE


Paese este un brand polonez de produse profesionale de make-up, ce utilizează numai ingrediente de origine naturală. Aceste produse îmbină armonios estetica, cu menținerea sănătății tenului, dar și cu respectarea ritualului zilnic de îngrijire.

Peclavus

Peclavus


Peclavus

R
Cosmetice profesionale Remary™

Remary


Remary

Repechage

Repechage


Repechage va ofera cele mai bune si noi tratamente profesionale. Descopera acum!

T
Thalgo

Thalgo


La nivel internațional, Thalgo este cunoscut ca fiind un brand ce le oferă clienților produse de înaltă calitate. Plasat în fruntea industriei de thalsoterapie, Thalgo utilizează produse îmbogățite cu o serie de vitamine, minerale și substanțe nutritive

V
Vitality's

Vitality's


Produsele VItality's au o istorie ce merge până în 1964, atunci când un mic laborator din Italia, orientat către producția de cosmetice și produse de îngrijire personală, și-a început creșterea.

W
Wella Professionals

Wella Professionals


Specializat în produse de îngrijirea părului, styling și colorare, brandul Wella oferă o gamă variată de produse, care pot fi folosite cu succes de către orice persoană