Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Glemis - Cosmetice profesionale și parfumerie de lux

Găseşte brandul tău preferat    A    B    C    D    E    G    J    K    L    M    N    O    P    R    V    W

A
Académie

Académie


Echipa Académie Scientifique de Beaute este formata dintr-o echipa de specialisti care inoveaza, controleaza și evalueaza zi de zi . Datorită cunoștințelor lor, laboratoarele lor dezvolta produse de ingrijire ale pielii mai sofisticate.

Produse Alfaparf Milano la Preț de furnizor

Alfaparf Milano


Alfaparf va ofera cea mai variata gama de produse. Aici cele mai bune vopsele sampoane si balsamuri de par! Descopera acum!

Alterna

Alterna


Alterna are grijă de toate tipurile de păr. Acest brand de îngrijire renumit este în fruntea industriei de îngrijire profesionistă a părului.

American Crew

American Crew


Marca American Crew a luat ființă în 1994, la inițiativa renumitului stilist David Raccuglia. American Crew este un brand dedicat în exclusivitate bărbaților.

Anesi

Anesi


Anesi este un brand internațional de îngrijire a pielii ce a luat naștere în Madrid, Spania. Creme anticelulita si creme termo-active Anesi ieftine.

Ardell

Ardell


Ardell a devenit lider mondial în gene false, pentru că a rămas fidel misiunii sale: de a le oferi femeilor o modalitate de a avea ochi frumoși, de neuitat.

B
✅ Magazin produse cosmetice Doctor BABOR online

Babor


Babor nu este numai un brand profesional, ci si unul de lux pentru ca cele mai celebre centre spa folosesc produsele Babor.

✅ Magazin produse pentru ingrijirea parului Biosilk

Biosilk


Biosilk este prima linie de produse pentru ingrijirea parului care a fost creata pe baza de proteine de matase

Bruno Vassari

Bruno Vassari


Brandul Bruno Vassari a fost fondat în 1984 de către un grup de specialiști din industria cosmeticii. Acest grup s-a inspirat în crearea brandului de la italianul clasic Giorgio Vasari, un cunoscut pictor, sculptor și arhitect al secolului al XVI-lea.

C
CHI

CHI


Produsele CHI sunt cunoscute pentru o tehnologie inovativă, realizate de către cei mai iscusiți specialiști în îngrijirea părului. CHI oferă pachetul întreg de îngrijire, protejând părul de diferite produse de styling care agresează părul.

D
Denman

Denman


Concepute în Marea Britanie, produsele Denman sunt folosite în mai mult de 60 de țări din întreaga lume, și în mod special în saloane profesionale pentru că aduc cele mai bune rezultate.

Depilève

Depilève


Depilève este marca numărul 1 în sisteme de ceară profesională, disponibilă în 87 de țări din întreaga lume. Depilève merge pe premisa că un sistem de ceruire profesional trebuie să ofere produse cosmetice de înaltă calitate.

Diva Professional Styling

Diva Professional


Făcându-se remarcată inițial ca o afacere de familie, Diva Professional Styling este o companie britanică ce proiectează produse profesionale destinate îngrijirii părului la cele mai înalte standarde.

E
Ecovital Professional

Ecovital Professional


ECOVITAL G3 PROFESSIONAL esto o marcă autentică românească, ce are o experiență de 17 ani în domeniul furnizării de echipamente și produse cosmetice profesionale.

G
GHD

GHD


Good Hair Day este o companie din Marea Britanie, cunoscută și ca GHD. Brandul este liderul mondial în materie de instrumente și produse de îngrijire a părului, acestea fiind achiziționate de peste 50.000 de saloane

Goldwell

Goldwell


Compania a fost înființată în 1948, în Germania de un om de afaceri în vârstă de 27 ani pe nume Hans Erich Dotter. Totul a început cu ideea unei loțiuni ce le-a permis oamenilor să dea formă de durată coafurii lor.

J
Joico

Joico


Produsele de la Joico nu au nevoie de nicio introducere pentru că de mai bine de trei decenii au grijă ca părul să arate impecabil. Acestea sunt formulate de cei mai buni experți în hair styling și din acest motiv îndeplinesc cele mai bune caracteristici.

K
KAYPRO

KAY PRO


Kay Pro este un brand italian de produse destinate îngrijirii părului și scalpului, cu ingrediente naturale și cu o tehnologie de ultimă oră, care lasă părul strălucitor. Produsele pot fi folosite atât la salon, cât și acasă.

✅ Magazin produse cosmetice KEUNE online

Keune


Peste tot în lume, stiliștii doresc produse de înaltă calitate și mereu în pas cu cele mai noi tendințe. Pornind de la această premisă, Keune a oferit și continuă să ofere produse de înaltă ținută, dedicate exclusiv profesioniștilor.

L
L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel


L'Oréal Paris este o companie franceză, veche de peste 100 de ani în industria frumuseții, care combină cea mai recentă tehnologie cu cea mai mare calitate, rezultând în final un brand de frumusețe care îndeplinește toate calitățile unui produs de succes.

Label.m

Label.m


Label.m este o gamă de îngrijire a părului premiată și dezvoltată de stiliști profesioniști sub ochiul creativ al unei echipe artistice internaționale dinamice, condusă de Toni Mascolo & Sacha Mascolo-Tarbuck.

M
Malu Wilz

Malu Wilz


Malu Wilz

Maria Galland

Maria Galland


Brandul Maria Galland ne prezintă o lume a frumuseții și îngrijirii, atât pentru trup cât și pentru suflete. În altă ordine de idei, un adevărat regat al tinereții în care tratamentele personalizate se îmbină armonios cu cele mai bune rezultate.

Mary Cohr

Mary Cohr


Mary Cohr merge până în inima naturii pentru a obține cele mai bune ingrediente pentru frumusețea femeilor. Laboratoarele Mary COHR selectează într-adevar cele mai bune plante, din care sunt extrase cele mai bune ingrediente active.

Milk Shake

Milk Shake


Produsele pentru păr milk_shake sunt inspirate de natură. Un brand complex, cu produse de ultimă generație. La nivel global, această marcă de prestigiu „made in Italy” este răspândită în peste 60 de țări

Milky Dress

Milky Dress


Cosmetice pentru îngrijirea tenului

Produse MOROCCANOIL la preturi avantajoase

Moroccanoil


Considerate o adevărată gură de oxigen pentru păr, produsele Moroccanoil sunt preferate de cele mai multe celebrități, dar și de cei mai mulți hair stiliști datorită calităților lor inovative care îi dau părului un look extrem de natural.

N
Nded

Nded


NDED este caracterizat de o gamă ridicată de produse de înaltă calitate, la un preț extrem de avantajos. Fie că mergi la salon sau alegi să-ți procuri propriile produse NDED, acestea sunt destinate frumuseții unghiilor fiecărei persoane.

Nillkin

Nillkin


Nillkin

O
Cumpara OLAPLEX online - Magazin autorizat - Livrare in 24h!

Olaplex


Cum ar fi să ne imaginăm că am putea reduce deteriorarea părului sau ruperea firelor de păr cu ajutorul unui singur produs? Ei bine, dacă eram sceptici până acum că acest lucru s-ar putea realiza, Olaplex ne demonstrează contrariul.

OPI

OPI


O companie de familie dedicată în realizarea unor produse de cea mai înaltă calitate și în bunăstarea clienților săi, OPI a fost mult timp un lider în comunitate și în industria frumuseții profesionale. Destul de simplu, o echipă dedicată excelenței.

P
PAESE

PAESE


Paese este un brand polonez de produse profesionale de make-up, ce utilizează numai ingrediente de origine naturală. Aceste produse îmbină armonios estetica, cu menținerea sănătății tenului, dar și cu respectarea ritualului zilnic de îngrijire.

Aparatură profesională pentru păr marca Parlux

Parlux


Parlux este o companie modernă și dinamică, italiană ce oferă tehnologii inovative în design, asamblare, testare și asistență în ceea ce privește produsele profesionale de îngrijire a părului.

R
Cosmetice profesionale Remary™

Remary


Remary

V
Versace

Versace


Gianni Versace sau Versace este o companie italiană, fondată în 1978 și recunoscută în mod special ca fiind un brand de modă de lux. Versace are în colecția sa o gamă variată.

Vitality's

Vitality's


Produsele VItality's au o istorie ce merge până în 1964, atunci când un mic laborator din Italia, orientat către producția de cosmetice și produse de îngrijire personală, și-a început creșterea.

W
Wella Professionals

Wella Professionals


Specializat în produse de îngrijirea părului, styling și colorare, brandul Wella oferă o gamă variată de produse, care pot fi folosite cu succes de către orice persoană