Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Londa Professional

La început nu a fost vorba despre crearea unei noi game de ambalare, a fost vorba doar despre păr. De peste 40 de ani de la înființare, Londa a devenit un brand internațional. Un brand care înseamnă tradiție, susținere locală, relații individuale și încredere, menit să ajute cei mai buni stiliști din lume cu servicii atractive și produse de înaltă calitate. Londa Professional oferă cele mai bune produse de frumusețe și vitalitate a părului plin de viață, culoare, textură, mișcare și strălucire.

Londa „Learn It, Live It, Share It” („Învaţă, Experimentează, Împărtăşeşte”)

Vopsirea părului a devenit un obicei destul de comun, însă cu toate acestea, vopseaua aleasă fie colorează părul perfect, fie îl distruge. Alegerea unei vopsele profesioniste poate fi un lucru destul de dificil, mai ales atunci când nu știm cum se va comporta părul în urma procesului. Fie că este vopsit la salon sau acasă, părul necesită îngrijire și protecție, iar vopseaua Londa Professional este destinată să aibă grijă în totalitate de părul fiecărei persoane.

Pe lângă produsele de înaltă calitate, Londa oferă și inovație, educație în domeniu, creativitate și excelență, dezvoltând creativitatea stiliștilor în hair style din întreaga lume. 

Fiind centrat pe educație, Londa își propune să dezvolte arta colorării părului prin oferirea unor traininguri și tehnici, menite să satisfacă nevoile tuturor clienților. 

Compania a reușit încă din anii '30 să revoluționeze piața frumuseții prin inventarea primului uscător de păr și a primului balsam de îngrijire și hidratare a părului, iar în anii '60 a cucerit lumea cu ajutorul nuanțelor de roșu aprins. Revenind la colorare, vopseaua Londa Professional este un produs care oferă o strălucire de diamant, iar permanența nuanței îi oferă părului un aspect plăcut și sănătos mult timp. Aceasta conține ingrediente care schimbă părerea clienților despre colorare deoarece îi conferă părului un aspect tânăr, o culoare vibrantă și rezultate îndelungate.

Formula sa îmbogăţită cu ingrediente de înaltă calitate, săruri și lipide lasă părul neted și suplu pentru o strălucire excepțională. Londa produce produse profesionale pentru colorare și styling, cum ar fi vopseaua permanentă, vopseaua fără amoniac, șampon, balsam, tratamente pentru păr, spumă de păr și produse pentru decolorare. 

Londa Professional Color este o vopsea profesionistă, creată atât pentru saloanele profesionale, cât și pentru utilizarea de acasă. Londa Color este alegerea perfectă pentru pentru o culoare intensă care acoperă 100% firele albe. Produsele din această gamă oferă o paletă largă de nuanțe, menite să facă părul cât mai frumos. 

Oxidanții Londa sunt creați special pentru vopseaua permanentă Londa Color și prezintă o formulă perfecționată care repartizează uniform peste 500 de trilioane de Microsfere Vitaflection pe fiecare tip de păr, căpătând un amestec consistent ce conferă o nuanţă uniformă. 

Așadar, pentru o sursă de inspirație, Londa oferă produse de calitate care mențin părul sănătos, strălucitor, hidratat și foarte bine îngrijit. Londa Color are o formulă specială care menține părul strălucitor, păstrându-i frumusețea naturală. Pentru rezultate excepționale în colorare, Londa Color este utilizată împreuna cu oxidantul Londa. 

Beneficiile acestor produse sunt multiple pentru că acoperă perfect, inclusiv firele albe, oferă colorare uniformă și o gamă largă de 89 de nuanțe. 

LondaColor Extra Rich Creme Emulsion Oxidanți LondaColor pentru vopsea profesionala


Vopsea LondaColor Vopsea profesionala permanenta


Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)

Ultimele articole


Cum să păstrezi culoarea parului

Cum să păstrezi culoarea parului

Foarte multe femei aleg să îşi schimbe nuanţa părului din când în când. Sigur că acest lucru este binevenit mai ales că de cele mai multe ori astfel femeile capătă încredere de sine facand o astfel de schimbare.

Cum se îngrijeşte părul vopsit pentru o strălucire intensă

Cum ingrijim parul vopsit

Unul dintre cele mai importante aspecte după vopsirea părului este protecţia părului, folosind produse speciale pentru părul vopsit.

De ce aleg să imi ingrijesc părul la salon

De ce aleg sa imi ingrijesc parul

Iubeşti părul frumos şi sănătos, nu-i aşa? Ei bine, toate iubim aspectul sănătos şi mătăsos al părului. Nu toate, însă, putem avea parte de aceste lucruri.

10 trucuri și sfaturi pentru îngrijirea părului

Trucuri si sfaturi

Toate femeile sunt preocupate să aibă un păr cât mai frumos și din acest motiv apelează la diferite trucuri sau ritualuri de frumusețe pentru că îngrijirea părului ar trebui să ne preocupe pe toate.

Produse pentru părul creț

Produse pentru părul creț

Persoanele cu părul creț sau ondulat sunt considerate a fi binecuvântate pentru că dețin acest tip de păr. Pentru cei care nu știu cum se întreține un astfel de păr, lucrurile pot părea destul de simple

Cauze ale căderii părului: soluții și tratamente

Cauze ale caderii parului

Foarte multe femei se confruntă cu căderea părului, iar cu subțierea părului se confruntă tot mai multe persoane, indiferent că este vorba despre femei sau despre bărbați.

Cele mai bune produse pentru îngrijirea părului

Produse pentru ingrijirea parului

Având în vedere că părul este unul dintre cele mai de preț accesorii ale unei femei, acesta trebuie îngrijit și întreținut cu tratamente specifice fiecărei nevoi.

Tratamente de îngrijire pentru părul gras

Ingrijire pentru par gras

Părul gras poate fi tratat acum mult mai ușor atât cu tratamente naturiste, cât și cu tratamente profesionale. Acestea din urmă oferă rezultate imediate și au un grad de eficacitate mult mai mare.

Tot ce trebuie să știi despre balsamul de păr

balsam de par

Balsamul ar trebui ales și în funcție de structura părului, așadar fie că avem părul creț, deteriorat sau lipsit de vitalitate, acest produs ne scoate din încurcătură de cele mai multe ori.

10 reguli pentru un păr frumos

10 reguli pentru un păr frumos

Părul este mult mai sensibil la soare, astfel încât cel uscat va deveni mult mai poros, iar cel gras se va îngrășa mult mai repede din cauza temperaturile crescute care vor determina transpiraţia.

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Oxidantul achiziționat din comerț este gata preparat, având concentrații de 3%, 6%, 9% sau 12%, care ulterior este amestecat cu o pudră decolorantă până ce se omogenizează.

Gamele Londa Professional

Gamele Londa Professional

Frumusețea și întreținerea părului face parte din rutina zilnică de îngrijire. Puține sunt femeile care nu și-au vopsit părul niciodată, astfel că acum, părul poate căpăta nuanțe dintre cele mai diverse.

Tratamente cu keratină pentru îngrijirea părului

Tratamente cu keratină

Un păr frumos și puternic este visul oricărei femei și de aceea este nevoie de un tratament special care să îi redea părului aspectul său natural.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac in 2017

vopsele de păr fără amoniac

Îngrijirea părului și obținerea unei nuanțe potrivite poate de cele mai multe ori deteriora părul, de aceea este necesar să folosim mai mult ingrediente naturale și să le evităm pe cele care au foarte multe substanțe chimice

Cel mai bun șampon antimătreață

Cel mai bun șampon antimătreață

Cele mai bune șampoane antimătreață sunt cele care au rezultate vizibile în scurt timp. De aceea, atunci când alegem un șampon împotriva mătreții trebuie să ținem cont de ingredientele din care acesta este conceput.

Top 4 vopsele de păr profesionale

Vopsea de par profesionala

Părul reprezintă cel mai frumos accesoriu al unei persoane, dar și o armă seducătoare, așa că aspectul lui trebuie să fie impecabil dacă dorim să atragem toate privirile.