Cum să alegi nuanţe potrivită de blond

Cum să alegi nuanţe potrivită de blond


Dacă într-o zi îţi trece prin minte să îţi vopseşti părul tocmai la ţine acasă să ştii că acest proces nu este tocmai o mare ştiinţă, ba chiar este destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă să alegi culori complementare cu tonul pielii tale ca să fii sigură că te avantajează.

În următoarele rânduri vom discuta despre câteva trucuri de care ţine cont orice hair stilist atunci când vine vorba despre colorarea părului :

Blondul potrivit

Deşi vedem pe coperţile revistelor anumite fotografii cu femei cu un păr blond impecabil şi ne-am dori să avem o culoare similară, trebuie să fim conştiente şi de faptul că nu orice culoare avantajează pe oricine şi nici nu putem folosi orice fel de produs. Dacă tot te-ai gândit să te vopseşti acasă, sfatul meu este să investeşti în produse folosite în saloane. Dacă înainte era foarte greu să intrăm în posesia lor, ei bine, astăzi există magazine de produse profesionale prezente în saloane la îndemână oricui. Glamis.ro este unul dintre magazinele care deţin produse 100% originale şi de foarte mare calitate.

Când vine vorba despre nuanţa potrivită de blond toate femeile trebuie să fie conştiente de faptul că există persoane cărora le stă bine cu părul blond şi persoane cărora nu le stă bine. De exemplu, dacă ai pielea roz şi ochii verzi sau albaştri sau dacă ai fost blondă când erai mică, cu siguranţă îţi va sta bine dacă te vei vopsi blondă. În cazul în care tenul tău are culoarea pământie cu nuanţe de galben, iar părul este foarte închis la culoare va trebui să fugi de tonurile aurii.

De asemenea, în cazul în care te vopseşti acasă trebuie să fii sigură că nu îţi doreşti să deschizi sau să închizi părul cu mai mult de 2 nuanţe. Este foarte important să foloseşti produse de cea mai bună calitate. Poţi încerca vopseaua de la glemis pentru că acolo vei găsi vopsea de par de calitate. Apoi, mai trebuie să ştii că nu întotdeauna culoarea de pe cutia de vopsea va ieşi şi în părul tău. Acest lucru variază în funcţie de textura părului şi de pigmentarea lui.

Dacă ai pielea caldă şi venele verzi poţi opta pentru tonuri aurii de caramel sau miere. În acest caz trebuie să eviţi pe cât posibil negrul pentru că acesta nu te va avantaja absolut deloc. În cazul în care pielea ta este uşor roşiatică, trebuie să eviţi nuanţele de roşcat sau cupru pentru că acestea vor scoate în evidenţă roşeaţa tenului.

Una din cele mai importante reguli este să ţii cont de culoarea tenului şi a ochilor şi să încerci să optezi pentru contraste atunci când vine vorba despre colorarea părului.

Nu în ultimul rând, trebuie să menţionez că există un tratament numit Olaplex care face bine oricărui tip de par. Acest tratament are rolul de a reface structura părului după ce a fost distrusă de substanţele chimice din vopsea.

Astfel, îţi poţi colora părul după bunul plac fără ca acesta să fie deteriorat.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha