Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse pentru epilat

Picioarele netede și frumoase pot fi obținute acum mult mai ușor cu ajutorul produselor pentru epilat. În momentul în care vine vorba de epilat, tindem să alegem de cele mai multe ori metoda cea mai ușoară, deși poate că nu e tocmai cea mai eficientă. Fie alegem lama de ras, fie crema depilatoare, epilarea cu laser, epilarea definitivă sau cea cu ceară, există atât avantaje, cât și dezavantaje în aceste cazuri.

Epilarea cu ceară este una dintre cele mai eficiente metode, astfel încât, aceasta are rolul de a îndepărta firul de păr de la rădăcină, iar cu cât optăm mai mult pentru această metodă de epilare, cu atât firele de păr vor crește mai greu și se vor rări.

Așadar, produsele pentru epilat cu ceară vă vor ajuta să aveți parte de o piele mai moale și mai catifelată, iar acest tip de epilare se poate realiza atât la salon, cât și la domiciliu.


Ultimele articole


Tot ce trebuie să știi despre epilare

tot ce trebuie sa stii despre epilare

Pielea trebuie să arate mereu impecabil, mai ales vara când purtăm tot felul de articole vestimentare, cum ar fi fustele, pantalonii scurți sau chiar și dacă mergem la mare, trebuie să fim într-o formă de invidiat.