Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Kit-uri profesionale pentru îngrijirea părului

Kit-urile profesionale sunt cele care vă pot face părul să arate minunat pentru că acestea le va oferi părului acel ritual unic de îngrijire prin simplul fapt că părul va avea parte de o curățare în prealabil, dar și de o hidratare și hrănire corespunzătoare, îndeplinind astfel toate cerințele părului.

Fie că avem probleme cu un păr deteriorat, uscat sau gras, plin de mătreață și lipsit de volum, acum din fericire există soluții pentru toate aceste probleme. De asemenea, în momentul în care folosim placa de păr sau ondulatorul, părul nostru va arăta foarte bine pentru că va fi ca și cum ne-am fi întors de la salon, însă efectele acestor aparate de styling din păcate sunt destul de dăunătoare pentru firul de păr pentru că acea căldură emanată îi va afecta structura și va duce într-un final la un păr degradat și lipsit de strălucire.

În acest caz, măștile hidratante sau spray-urile protectoare nu ar trebui să lipsească din arsenalul niciunei femei pentru că aceste produse îi vor conferi părului acea hidratare de care are nevoie și nu în ultimul rând, vor proteja părul de efectele dăunătoare ale factorilor din jur.

Pentru a avea parte de o îngrijire completă, cu produse din aceeași gamă, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă achiziționați unul dintre kit-urile specifice nevoilor părului dumneavoastră.

Nu sunt produse în această categorie.


Ultimele articole


Kitul Kerastase - inovaţie pentru părul deteriorat

Kitul Kerastase

Frumusetea parului este un motiv de “invidie” întâlnit foarte des între femei. Toate îsi doresc un par lung, sanatos, stralucitor si foarte frumos. Totusi, cele mai multe dintre femei aleg sa foloseasca produse care abuzeaza structura firului de par.