Cum să păstrezi culoarea parului

Cum să păstrezi culoarea parului


Foarte multe femei aleg să îşi schimbe nuanţa părului din când în când. Sigur că acest lucru este binevenit mai ales că de cele mai multe ori astfel femeile capătă încredere de sine facand o astfel de schimbare. Singura problema ar fi că prin procesul de vopsire, părul se deteriorează destul de mult. Acesta este motivul pentru care în continuare vom discuta despre felul în care puteţi preveni deteriorarea excesivă a părului, dar şi despre felul în care puteţi să protejaţi culoarea părului pentru mai multă vreme.

În primul rând, în momentul în care te vopseşti trebuie să fii foarte atentă la produsele folosite. Cel mai indicat ar fi să te vopseşti la salonul de înfrumuseţare pentru că aici vor folosi vopsea fără amoniac care nu îţi va arde părul atât de mult. De asemenea, multe dintre saloanele de top folosesc revoluţionarul Olaplex. Acest tratament este folosit deseori în saloanele de top deoarece are rolul de a « anula » efectul substanţelor chimice din vopseaua de par. Tratamentul se amestecă cu vopseaua şi reface legăturile rupte pe timpul vopsirii. Mai mult, el încetineşte efectul oxidantului de par, rezultând timp prelungit cu vopseaua de par, fără ca structura părului să fie afectată.

În cazul în care alegi să te vopseşti singură, nu va fi atât de greu dacă îţi vei achiziţiona produsele profesionale de calitate. De exemplu, la glemis.ro găseşti aceleaşi produse de salon, vopsea profesională fără amoniac, dar şi Olaplex.

Dacă îţi doreşti că părul să rămână strălucitor pentru mai multă vreme

- trebuie să ai grijă de acest aspect. De exemplu, încearcă să nu îl expui la soare, mai ales imediat după ce l-ai vopsit. Soarele deteriorează destul de mult părul vopsit, iar acesta va deveni aspru şi cu aspect neîngrijit. Ai mai multă grijă cu privire la orice îţi atinge părul în primele zile după vopsire. Nu atinge un elastic neprotejat de par şi evita şi clamele sau accesoriile care pun o presiune mare asupra firului de par şi pot să îl rupă. Perierea părului se face la fel, cu cât mai multă grijă. Utilizează o perie cu peri naturali şi foloseşte-o doar când părul este complet uscat.

În plus, dacă până acum foloseai un balsam cu clătire, îţi recomand un balsam care nu necesită clătire. Balsamul fără clătire este absolut necesar dacă vrei să mergi la piscină sau pe litoral şi să-ţi uzi părul. Combinaţia de sare şi substanţe chimice dăunează mult părului, dar efectele lor sunt reduse când foloseşti un balsam pentru par vopsit, fără clătire. Acest produs poate fi folosit însă şi zilnic dacă părul tău este uscat şi lipsit de strălucire după vopsire.

Aplică mai multe măşti de par hidratante potrivite pentru firul tău de par. Nu uita că părul vopsit are nevoie de mult mai multă hidratare decât cel nevopsit. Astfel vei avea un par radiant, plin de strălucire şi frumuseţe.

De asemenea, foloseşte produsele de calitate pentru a avea efecte garantate şi pentru a nu agresa atât de mult părul.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha