Îngrijirea părului vopsit pe timp de vara

Cum ingrijim parul vopsit


Mai este foarte puţin timp până când va veni vara şi după cum bine ştim, anul acesta se poartă nuanţele de roşcat şi blond. Dacă eşti una dintre persoanele care îşi doresc să îşi schimbe culoarea părului înainte de începerea sezonului cald, trebuie să ştii că va trebui să acorzi mai multă importantă culorii părului tău.

Nu mai este un secret faptul că soarele este unul dintre cei mai mari inamici ai culorii părului deoarece acesta decolorează foarte mult firul. De asemenea, în sezonul cald mergem mai mult la pisicina sau la mare, fapt ce determina deteriorarea înceată, dar sigură a structurii firului de par. Trecând prin atât de mulţi factori distrugători, părul va deveni mai uscat, fragil şi se va rupe mult mai uşor.

Dacă în restul timpului nu acorzi atât de mare atenţie tratamentelor speciale pentru par, în momentul în care apar razele de soare va trebui să dai fuga la salonul de înfrumuseţare pentru un tratament special, ori îţi poţi achiziţiona produsele profesionale de la glemis.ro şi astfel să ai grijă de sănătatea părului tău. În continuare vom discuta despre câteva trucuri simple care te vor ajută să păstrezi culoarea vie cât mai multă vreme.

  • În primul rând, trebuie să ai grijă ca după ce te vopseşti să nu speli imediat părul cu şampon. Clăteşte-l şi aplică tratamentul conţinut de kitul pentru vopsit Keratin – KAY PRO format din 4 produse, fiind foarte benefic pentru părul deteriorat, dar şi îngrijind cu delicateţe părul proaspăt vopsit.
  • Pe stradă, poartă o pălărie care să te protejeze de soare, mai ales dacă ieşi la plimbare la ora prânzului.
  • Când mergi la plajă, nu folosi doar creme de protecţie pentru piele, şi ci spray-uri speciale cu protecţie solară pentru par. Nu doar pielea se arde, şi părul are de suferit.
  • La piscină, poartă cască sau spală-te pe par după fiecare bălăceala, ca să nu laşi timp clorului să atace firul de par.
  • Alege o gama de produse special concepută pentru protecţia culorii: şampon, balsam şi masca.
  • Cel puţin o dată pe săptămâna, aplică, pe lângă balsam, o masca de îngrijire.
  • Dacă eşti posesoare unui par blond, trebuie să ştii că această culoare este mai pretenţioasă. Va trebui să foloseşti balsam protector pentru par o dată sau de două ori pe săptămâna. Este recomandat să foloseşti tratamente speciale, precum uleiul de măsline, de migdale, de argan sau de ricin, untul de sheâ sau cheratină vegetală, care trebuie lăsate să acţioneze cât mai mult, ţinând părul acoperit cu un prosop.
  • Nu face greşeala de a-ţi vopsi de fiecare dată părul pe toată lungimea, pentru că îl vei distruge în cel mai scurt timp. Foloseşte vopseaua numai la rădăcina (o dată pe luna, că să nu crească cel natural mai lung de 1 cm şi să poţi obţine astfel o culoare omogenă), iar pe lungime, foloseşte doar nuanţator.
Urmând toate aceste reguli şi folosind produsele potrivite vei putea avea un par vopsit frumos şi strălucitor cât mai multă vreme.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha