Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse anti-acnee

Produse cosmetice profesionale pentru tratarea tenurilor acneice.

Acneea este o afecțiune dermatologică din ce în ce mai întâlnită, făcându-și apariția din motive diferite: ritmul de viață sau factorii dăunători din mediu. Produsele de pe Glemis pentru acnee conțin ingrediente concepute special pentru a trata zonele inflamate ale pustulelor.

De asemenea, aceste produse reglează aspectul pielii cu exces de sebum, principalul vinovat pentru acnee, puncte negre și alte pete. Acțiunile antibacteriene sunt prezente în aceste produse care acționează asupra microorganismelor ce provoacă acneea și iritațiile faciale.

Produsele anti-acnee accelerează eliminarea erupției cutanate și absorb uleiul, având acțiuni de calmare, antiseptice și de exfoliere. Indiferent că este vorba despre creme anti-acnee, batoane corectoare, geluri, loțiuni, tratamente, măști sau seruri, acestea vor acționa în profunzime asupra excesului de sebum și automat, asupra acneei, fără a deshidrata însă tenul.


Ultimele articole


Acneea la adulţi. Prevenire, cauze şi tratamente

Acneea la adulţi

De-a lungul vremii au apărut tot felul de mituri referitoare la acnee, cele mai multe dintre ele fiind considerate eronat corecte. Principalul mit care apare în rândul oamenilor este faptul că pubertatea este momentul în care apare acneea.