Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Vitality's

În 1964, Vitality's și-a început activitatea în Italia, fiind un mic laborator de produse cosmetice. Astăzi, însă, compania și-a extins activitatea, în peste 80 de țări din întreaga lume, ajungând să devină una dintre cele mai mari firme de produse cosmetice din Italia.

Vitality's îmbină cercetarea științifică cu inovarea și acordă o atenție sporită naturii și ingredientelor active care creează produse de frumusețe profesionale pentru cei care urmează un ritual de frumusețe. 

Vitality's Life in the hair

Vitality's militează pentru un scalp sănătos, realizând produse accesibile fiecărei persoane care își dorește un păr frumos. Acest brand oferă produse atent testate în laborator pentru a-i oferi sănătate părului, dar și siguranță, fie că este vorba despre vopsea, șampon, balsam sau tratamente pentru păr. 

Pentru un volum mai intens, șamponul Truth Vitality True Volume este perfect, având o calitate superioară. Acest șampon are și un efect anti-îmbătrânire pentru părul tratat chimic, combate căderea, ajutându-l și revitalizându-l, conferindu-i volum, strălucire și putere. 

Formula sa îmbogățită cu un amestec unic de peptide, antioxidanți puternici și vitamine luptă pentru a reconstrui firele de păr de la rădăcină. Având un complex de ingrediente benefice pentru a lupta contra căderii părului, acesta este conceput cu peptide, cafeină, acid ferulic, vitamina E, ulei de morcov, vitamina A și beta-caroten, care fortifică și îngrijește firul de păr în întregime. De asemenea, acesta nu conține sulfați sau parabeni. Cu o utilizare regulată, părul va deveni mai puternic, cu mai mult volum și va avea un aspect mult mai tânăr. 

Balsamul Truth Vitality True Volume conferă hidratare intensă, volum și mai multă strălucire. Acesta stimulează creșterea părului, oferindu-i putere și strălucire datorită ingredientelor sale din ulei de nuci de macadamia, beta-sisterol și cafeină, care este ideal și pentru părul vopsit, în cele din urmă făcându-l ușor de gestionat.

Vitality's cuprinde și o gamă largă de nuanțe de vopsea de păr, peste 100 de nuanțe destinate colorării părului. De exemplu, vopseaua Vitality's este fabricată în Italia, are în componența sa uleiuri protectoare, cum ar fi: cel de jojoba, uleiul de de măsline, dar și cel de orez care ajută la obținerea unei nuanțe deosebite, strălucitoare. Aceasta nu deteriorează părul, iar uleiurile din care este concepută, lasă părul moale și sănătos. 

De asemenea, oxidantul Vitality's pentru vopseaua permanentă este creat special pentru a obține nuanța dorită. Acesta are o consistență cremoasă și aderează perfect pe firul de păr, oferind o culoare strălucitoare în combinație cu vopseaua Vitality's.

Așadar, cu Vitality's ai parte de o calitate superioară la prețuri accesibile.
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Ultimele articole


Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Oxidantul achiziționat din comerț este gata preparat, având concentrații de 3%, 6%, 9% sau 12%, care ulterior este amestecat cu o pudră decolorantă până ce se omogenizează.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac in 2017

vopsele de păr fără amoniac

Îngrijirea părului și obținerea unei nuanțe potrivite poate de cele mai multe ori deteriora părul, de aceea este necesar să folosim mai mult ingrediente naturale și să le evităm pe cele care au foarte multe substanțe chimice

Top 4 vopsele de păr profesionale

Vopsea de par profesionala

Părul reprezintă cel mai frumos accesoriu al unei persoane, dar și o armă seducătoare, așa că aspectul lui trebuie să fie impecabil dacă dorim să atragem toate privirile.