Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Gloss-uri profesionale

Gloss-urile sunt acele produse de make-up care le conferă buzelor o strălucire desăvârșită și sunt un must have, mai ales atunci când avem buzele uscate. Acestea hidratează foarte bine buzele, mai ales că sunt concepute dintr-un amestec format din balsam și ruj, care le conferă buzelor un aspect proaspăt și hidratat doar dintr-o singură aplicare.

Gloss-urile sunt ideale pentru zi pentru că sunt ceva mai discrete decât rujurile și nu scot în evidență crăpăturile buzelor sau ridurile. Având în vedere că produsele de acest fel au o textură mai umedă și conțin particule sidefate, acestea arată întotdeauna strălucitor pe buze.

În momentul achiziționării unui gloss este necesar să ținem cont de anumite reguli, cum ar fi: culoarea, textura, aplicatorul sau formula, toate acestea pentru a avea parte de buze strălucitoare și frumoase.

Alegerea culorii gloss-ului sau a rujului depinde foarte mult de nuanța pielii, a părului și a ochilor, astfel că o culoare perfectă care s-ar putea potrivi de minune este una cu o nuanță sau două mai închisă sau mai deschisă decât culoarea naturală a buzelor. Pentru nuanțe mai intense, te poți ghida după subtonurile pielii.

Textura este destul de importantă, astfel încât un gloss bun de buze este puțin umed și strălucitor, ce conferă un aspect delicat și proaspăt. De evitat sunt acele gloss-uri lipicioase care nu fac altceva decât să-ți lipească părul de buze atunci când bate vântul. Cele mai bune gloss-uri sunt cele care hidratează buzele uscate și care nu conferă un aspect inestetic.

Aplicatorul trebuie să fie unul din burete sub formă de triunghi sau clepsidră pentru a intensifica mai bine nuanța gloss-ului, iar de evitat sunt aplicatoarele cu bile pentru că acestea nu distribuie produsul într-un mod precis.

Formula gloss-ului este la fel de importantă pentru că aceasta, în funcție de ingrediente poate conține vitamine care hidratează buzele. Uleiurile esențiale sau vitamina E sunt ingrediente foarte benefice pentru buze pentru că le face mai sănătoase și le hidratează foarte bine.


Ultimele articole


Buze roşii cu efect de indiviat!

Buze roşii cu efect de indiviat!

Colorarea buzelor are o istorie de peste 6000 de ani, însă în fiecare an apar noutăţi în materie de rujuri şi tendinţe. Rujul este simbolul îngrijirii şi a produselor cosmetice pentru că orice femeie a folosit cel puţin o dată în viaţă un ruj.

Cum se aplică corect rujul mat de buze?

aplică corect rujul mat de buze

Un machiaj perfect trebuie să fie urmat întotdeauna de niște buze perfecte. Există câteva reguli care ne ajută să obținem acel machiaj strălucitor, însă nici buzele nu trebuie neglijate pentru că și în