Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Despre GlemisGlemis.ro este un magazin online a companiei Cosibella S.R.L., cu sediul în Suceava, str. Calea Unirii, nr. 27 A.

Acest proiect a început prin a fi un salon profesional de hairstyling, iar ulterior a căpătat identitate și în mediul online sub denumirea de Cosmoshop.ro. De 4 ani, Cosmoshop s-a dedicat în totalitate calității superioare, inovării, dar și educației în ceea ce privește lumea cosmeticii pentru că le-a oferit clienților produse cosmetice de o calitate superioară.

În urma unui proces de rebranding, Cosmoshop.ro a devenit Glemis.ro pentru că ne-am dorit în continuare să oferim servicii de calitate, însă noul magazin a venit cu funcționalități îmbunătățite, cu un nou logo, un nou design, dar și mult mai multe produse profesionale și inclusiv, parfumuri autentice.

Glemis.ro furnizează o gamă largă de produse profesionale de cea mai bună calitate, dar și parfumuri de lux la prețuri foarte bune. Magazinul online furnizează aproximativ 6000 de produse destinate tuturor nevoilor, de la cele mai apreciate produse cosmetice, produse de make-up selecte și până la cele mai râvnite parfumuri.

Glemis.ro s-a lansat în primăvara anului 2017 din dorința de a le oferi atât femeilor, cât și bărbaților stil și eleganță prin produsele pe care le comercializează.

Magazinul online li se adresează atât persoanelor care își doresc să aibă grijă de frumusețea lor, cât și saloanelor profesionale pentru că pune la dispoziție o gamă largă produse de make-up profesionale și de asemenea, produse destinate părului, tenului, unghiilor și inclusiv aparate de coafat, dar și o colecție variată de parfumuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei de la cele mai cunoscute brand-uri.

Glemis reunește brand-uri de top profesionale pentru a vă oferi dumneavoastră un amestec excepțional de frumusețe tradițională și tehnologie avansată anti-aging, dar și îngrijire personalizată în fiecare produs, deoarece rutina de îngrijire zilnică trebuie să fie atât plină de farmec și bucurie, cât și benefică pentru pielea dumneavoastră.

Magazinul Glemis Suceava


Având în vedere că suntem o echipă tânără și entuziastă, ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență de cumpărături plăcută, care să le pună zâmbetul pe față.

Calitatea este principalul nostru obiectiv, astfel încât, produsele noastre sunt 100% originale pentru ca satisfacția și încredere clienților să nu întârzie să apară.

Brand-urile pe care le comercializăm sunt: Wella Professional, Moroccanoil, L´Oreal Professional, Kerastase, Londa Professional, Joico, American Crew, Goldwell, Alfaparf Milano, Keune, Nioxin, Diva Professional, Denman, Académie, Anesi, Maria Galland, Paese, Bruno Vassari, Mary Cohr, Babor, Juliette Armand, Malu Wilz, OPI, Nded, ProNails, Lancôme, Nina Ricci, Versace, Bvlgari, Givenchy și multe altele.

Lumea cosmeticii este foarte exigentă și de aceea, dumneavoastră aveți nevoie de cele mai bune produse de îngrijire a tenului, dar și a corpului. Glemis.ro vă oferă o linie largă de produse cosmetice, accesorii, aparatură profesională, dar și o gamă excepțională de produse pentru make-up, într-o multitudine de nuanțe. Cu ajutorul nostru, veți avea parte de produse de înaltă calitate, toate reunite într-un singur loc!