Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Seruri profesionale pentru păr

Părul fragil sau degradat are nevoie de o soluție care să-l hidrateze în profunzime. De asemenea, părul vopsit are și el nevoie de produse corespunzătoare, iar părul gras nu se lasă nici el mai prejos. Fără doar și poate, toate tipurile de păr au nevoie de o îngrijire ca la carte, iar pentru asta au fost create serurile profesionale care să-i redea părului o strălucire debordantă ca de diamant fără a-l îngreuna.

În urma folosirii acestor seruri, părul va fi îmbrăcat într-un strat protector, care îl va apăra de umiditate, de căldură, de frig sau de factorii dăunători din mediu la care ne supunem uneori fără să ne dăm seama. Având în vedere că acestea sunt concepute cu ingrediente atent selecționate, ingrediente naturale, cuticula firului de păr va fi uniformizată.

Fiecare problemă are acum o rezolvare pentru că serurile de păr profesionale sunt menite să trateze fiecare problemă în parte, fie că este vorba despre mătreață, despre un păr cu tendință de îmbătrânire, despre regenerare, despre un păr degradat, scalp sensibil sau păr care se electrizează. Toate aceste situații pot fi rezolvate acum mult mai ușor prin intermediul acestor tratamente revoluționare.

Concepute cu extracte preţioase, serurile de păr profesionale au capacitatea de a reface întru totul părul degradat, îl repară instant, lăsându-l plăcut la atingere și plin de vitalitate.


Ultimele articole


Greşelile pe care le faci când foloseşti placă de par!

Cum sa folosesti placa de par

Placa de îndreptat părul există în trusa de îngrijire a multor femei, transformându-se pentru unele intr-un obiect indispensabil. Totuşi, chiar daca o folosesc foarte des, nu înseamnă că o folosesc şi corect, generând ruperea şi degradarea firului de par.