Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Loțiuni de păr profesionale

Loțiunile profesionale de păr sunt concepute pentru toate tipurile de păr pentru a reda strălucirea și vitalitatea. Acestea au rolul de a descurca eficient firul de păr, protejează culoarea și repară vârfurile despicate. Asta nu este tot pentru că loțiunile pentru păr sunt concepute special pentru a combate umiditatea, pentru a sigila cuticula și nu în ultimul rând, pentru a lăsa părul mai mătăsos și cu un aspect mai proaspăt și sănătos.

Indiferent că aveți parte de un păr uscat, vopsit sau gras, specialiștii în frumusețe au avut grijă să conceapă produse de cea mai bună calitate pentru a satisface astfel de nevoi. Loțiunile de păr profesionale sunt destinate să trateze diferite probleme ale părului. Loțiunile pentru părul uscat și deteriorat, loțiunile pentru păr vopsit, loțiunile pentru șuvițe sau loțiunile pentru părul gras, îi conferă părului acel aspect plăcut și îngrijit de care are nevoie.

Având în vedere că sunt concepute pentru toate nevoile părului, loțiunile echilibrează valoarea ph-ului, hidratează părul în profunzime, îi conferă mai mult volum și protejează părul de căldura foehnului, creând corp și densitate pentru a susține coafura.