Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creioane de buze profesionale

Creioanele de buze profesionale au rolul de a sculpta într-un mod armonios buzele, astfel încât să obții într-un final un machiaj perfect. Acesta întotdeauna se alege în aceeași nuanță cu rujul sau poate fi chiar și cu o nuanță mai închisă pentru a le conferi buzelor mai multă voluptate.

Pentru buze mai mari este necesar să se traseze o linie de contur cu un milimetru mai sus decât buza superioară, în așa fel încât să aveți parte de buze mai pline și mai frumoase. În cazul în care omitem să mai aplicăm creion pentru conturarea buzelor, efectul nu este unul tocmai plăcut pentru că rezistența machiajului va scădea considerabil.

De asemenea, creioanele contur nu trebuie să usuce buzele pentru ca ulterior acestea să nu poată fi hidratate nici măcar cu ajutorul rujului. Un aspect foarte important este acela că, în momentul în care se aplică creionul, buzele nu trebuie să fie crăpate pentru că aspectul va fi unul destul de inestetic. Așadar, ai grijă de frumusețea buzelor tale, asigurându-le un machiaj durabil și frumos.


Ultimele articole


Buze roşii cu efect de indiviat!

Buze roşii cu efect de indiviat!

Colorarea buzelor are o istorie de peste 6000 de ani, însă în fiecare an apar noutăţi în materie de rujuri şi tendinţe. Rujul este simbolul îngrijirii şi a produselor cosmetice pentru că orice femeie a folosit cel puţin o dată în viaţă un ruj.

Cum se aplică corect rujul mat de buze?

aplică corect rujul mat de buze

Un machiaj perfect trebuie să fie urmat întotdeauna de niște buze perfecte. Există câteva reguli care ne ajută să obținem acel machiaj strălucitor, însă nici buzele nu trebuie neglijate pentru că și în