Wella Professionals – tratamentul minune pentru părul vopsit

tratamentul minune pentru părul vopsit


În ziua de astăzi, în proporţie de 80% femeile aleg să îşi vopsească părul, unele din motive de estetică, altele pentru că îşi doresc o schimbare. Ştim cu toţii însă cât de important este aspectul părului pentru femei deoarece un aspect fizic plăcut are rolul de a ridică şi de a creşte încrederea de sine. Nu întotdeauna iese culoarea propusă în par, însă în mod cert, toate femeile sunt foarte mulţumite atunci când reuşesc să obţină exact nuanţă pe care şi-o dorea. Din păcate, vopseaua din par nu are acelaşi efect foarte multă vreme, ci strălucirea se duce la câteva spălări. Există totuşi anumiţi paşi cu ajutorul cărora veţi reuşi să menţineţi culoarea părului cât mai mult timp.

Creativitatea nu are limite, motiv pentru care culoarea şi modul de vopsire a părului au devenit la fel de la modă precum hainele, aflăm dintr-o revista care sunt noile tendinţe şi vedem cum un stil de vopsire tocmai şi-a luat zborul. Stiliştii profesionişti oferă o gama foarte largă de tehnici şi stiluri de vopsire a părului, de la metodă tradiţională, la şuviţe, până la vopsirea părului în ton cu una dintre cele mai la modă tendinţe – aşa-numitul hair-painting.

Cu toate acestea, vopsirea unui par care să arate strălucitor şi sănătos este posibilă - fie că mergi la un salon, fie că îl vopseşti acasă, vopsirea părului reprezintă unul dintre cele mai importante modalităţi de îngrijire a părului. Încearcă să te interesezi mai mult despre produsele pe care intenţionezi să le foloseşti; este de preferat să nu ajungi în situaţia în care părul nu se mai regenerează şi eşti forţată să iei măsuri radicale. Iată care sunt paşii de care trebuie să ţineţi cont dacă va doriţi un par strălucitor pentru multă vreme:


Tratament înainte de vopsire

Înainte să te îţi vopseşti părul, acesta are nevoie neapărată de un tratament special. Rezistenţă efectului depinde şi de felul în care va îngrijiţi părul înainte de a va vopsi. Atât scalpul, cât şi părul tău au nevoie de îngrijire înainte de vopsire, astfel că este indicat să aplici un tratament de hidratare şi de hrănire. Cu cât podoabă capilară este mai bine întreţinută, cu atât vopseaua va rezistă mai mult timp pe fire. Este recomandat să introduci un astfel de tratament în ritualul tău de înfrumuseţare cel puţin cu o săptămâna înainte de a-ţi colora părul. Nu uită că nu este recomandat să te speli pe cap cu 24 de ore înainte de a aplică vopseaua de par.

Sebumul, uleiul natural al pielii, protejează scalpul de efectele substanţelor chimice aflate în compoziţia produsului folosit şi ajută vopseaua să prindă mai bine. Totuşi ai grijă că părul să nu fie încărcat cu fixativ ori cu spumă, pentru că acestea vor afecta intensitatea culorii. Specialiştii recomandă tratamentul înainte de vopsire cu Elumen – Pre-Treatment – Elumen Goldwell. Acest tratament are rolul de a îmbunătăţi intensitatea şi durabilitatea culorii Elumen pe părul decolorat sau deteriorate. Se poate aplică înainte de vopsirea propriu-zisă, optimizând sarcinile electrice şi permiţând pigmentilor Elumen să penetreze părul deteriorat în mod uniform.


Intrumente coafare

În mod sigur, instrumentele pentru coafare sunt inamicii culorii tale. Dacă vrei să previi pierderea culorilor, va trebui să foloseşti cât mai puţin placă şi ondulatorul, mai ales în prima săptămâna. Încearcă să renunţi complet la ele pentru o perioada pentru a lasă culoarea să se fixeze în par. De asemenea, şi uscătorul de par îţi poate afecta rezistenţă nuanţei podoabei capilare. În principiu, este indicat să apelezi la astfel de instrumente cât mai rar, însă, dacă nu poţi să renunţi la ele, rezistă măcar o săptămâna, până când vopseaua se fixează mai bine în foliculii părului.

Apă fierbinte

Tot ceea ce aduce aport de căldură părului, îl degradează foarte mult. Nu facem referire doar la soare sau apărături de styling, ci chiar la băile fierbinţi. Dacă vrei să ai un par vopsit frumos va trebui să eviţi băile fierbinţi. Temperaturile înalte favorizează deschiderea cuticulei firului de par, ceea ce conduce la pierderea intensităţii culorii şi la pierderea hidratarii. Este indicat să te speli cu apă călduţă, iar la final să treci peste podoabă capilară un jet de apă rece. Astfel, te vei asigura că închizi cuticulele firelor de par şi că oferi strălucire naturală podoabei capilare.

Soare

Cum spuneam şi mai sus, soarele este foarte nociv pentru şuviţele tale deoarece el are proprietatea de a decoloră foarte mult. Radiaţiile UV pot conduce către o decolorare rapidă, în special dacă nu îţi îngrijeşti podoabă capilară în primele zile după vopsire. În special în sezonul cald, este indicat să îţi acoperi capul cu o pălărie ori cu o eşarfă, pentru a-ţi proteja culoarea părului. De asemenea, evita să mergi la solar măcar câteva zile după ce ţi-ai vopsit podoabă capilară. Astfel, te vei putea bucură mai mult timp de intensitatea nuanţei pentru care ai optat.


Produse eficiente pentru par vopsit – Wella Professionals

O culoare frumoasă, radiantă şi strălucitoare presupune folosirea produselor corespunzătoare. Întotdeauna părul vopsit are nevoie de o altfel de îngrijire, aşa că va trebui să îţi îndrepţi atenţia spre produsele care răspund nevoilor sale. Orientează-te către produse de calitate care fixează nuanţă pe o perioada mai lungă, hrănesc firele şi le protejează de factorii externi. Tratamentul pentru par vopsit Briliance Treatment Wella reface şi protejează structura părului vopsit, lăsându-l moale, plăcut la atingere şi plin de vitalitate. Acest tratament este disponibil pentru toate tipurile de par, iar pentru rezultate excepţionale se recomandă folosirea tuturor produselor din gama Wella Professionals Brilliance.

Wella Professionals este brandul numărul 1 din România pentru îngrijirea părului colorat şi reprezintă secretul nuanţelor rezistente. Datorită formulei îmbogăţite cu elixir din mătase, produsul acţionează că un filtru împotriva razelor UV şi a concentratelor nutritive, făcând nuanţă să reziste în par pentru cât mai mult timp. Principalele beneficii ale folosirii produselor din gama Wella sunt combaterea mătreţii, prevenirea căderii părului şi regenerarea acestuia.

Aşadar, ţinând cont de toate aceste sfaturi veţi putea obţine un par frumos, sănătos şi cu aspect perfect, în ciuda vopselii şi a substanţelor chimice cu care intră în contact.

 


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha