Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Ulei de par

Uleiuri de păr profesionale au început să fie utilizate în scopuri de înfrumusețare încă din anul 3000 î. Hr., iar cei care au început să le utilizeze primii au fost egiptenii. Aceștia foloseau uleiurile esențiale atât în scopuri medicinale, cât și în scopuri cosmetice.

Folosit încă din cele mai vechi timpuri, uleiul de păr a devenit acum un must have pentru toate femeile care își doresc să aibă parte de un păr hrănit intens. Uleiurile de păr profesionale sunt cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre îngrijirea părului pentru că acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul gras, îndeplinind aproape toate funcțiile pe care le au celelalte produse pentru păr.

Uleiurile de păr profesionale sunt adevărate remedii pentru că fac părul să arate mai strălucitor

- mai moale și nu în ultimul rând, îl fac mai sănătos și mai puternic. Uleiurile de păr sunt extrem de benefice pentru că pe lângă faptul că sunt concepute cu ingrediente naturale, acestea se absorb instantaneu în păr, iar după aplicare, părul nu rămâne încărcat, ba din contră, acesta va avea un aspect neted până la următoare aplicare.

Din gama de uleiuri profesionale face pac parte următoarele ingrediente: uleiul de argan, care este unul dintre cele mai vechi uleiuri folosite în scopuri de frumusețe, însă nici uleiurile de cocos, de migdale sau de jojoba nu lipsesc pentru că acestea îi conferă părului mai multă hidratare, strălucire, protecție și un efect de styling profesional ca la carte. Cu alte cuvinte, acestea au toate proprietățile esențiale pentru a îmbunătăți condiția părului, pregătindu-l în același timp și pentru coafare.


Ultimele articole


10 reguli pentru un păr frumos

10 reguli pentru un păr frumos

Părul este mult mai sensibil la soare, astfel încât cel uscat va deveni mult mai poros, iar cel gras se va îngrășa mult mai repede din cauza temperaturile crescute care vor determina transpiraţia.

10 tratamente pentru creșterea părului preparate acasă

masca de par preparate acasa

Toate femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos, așa că tot ceea ce fac este să apeleze la diferite tratamente care dau rezultate sau nu.

Beneficiile uleiului de argan pentru piele și păr

Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de argan are extrem de multe întrebuințări, printre care și în alimentație. Acesta poate fi folosit cu succes ca dressing în salate. Este foarte bun datorită faptului că ajută la scăderea colesterolului și previne apariția bolilor cardiovasculare

Masca de par cu ulei de ricin pentru un par sanatos

Masca de par cu ulei de ricin

Așadar, uleiul de ricin este extrem de benefic și poate fi folosit atât pentru înfrumusețarea părului și a tenului, dar și în alimentație, astfel încât, produse profesionale pe bază de ulei de ricin

Produse de styling pentru un par exceptional

Ce produse de styling să folosim

În momentul în care trecem pragul unui salon, părul nostru va arăta de nota 10, perfect aranjat, catifelat și moale, însă cum o minune nu ține mai mult de trei zile, după ce ne spălăm părul, acesta își reia forma de odinioară,

Proprietățile uleiului de macadamia

Ulei de macadamia

Nucile de macadamia se găsesc în mod special pe coasta de est a Australiei pentru că producția de astfel de nuci trebuie să se realizeze într-un climat tropical.

Tratamente de îngrijire pentru părul gras

Ingrijire pentru par gras

Părul gras poate fi tratat acum mult mai ușor atât cu tratamente naturiste, cât și cu tratamente profesionale. Acestea din urmă oferă rezultate imediate și au un grad de eficacitate mult mai mare.

Ulei de păr SP Luxeoil de la Wella Professionals

SP Luxeoil de la Wella Professionals

Cu toții ne dorim un păr superb ca al modelelor din spoturile publicitare, mereu aranjat, strălucitor, perfect drept sau din contră, ondulat și cu un volum debordant, chiar și după ce au ieșit de sub duș.

Uleiul de cocos pentru păr

Ulei de cocos pentru par

Uleiul de cocos este extrem de cunoscut datorită ingredientelor sale nutritive pe care le are asupra părului, asupra pielii, însă acesta poate fi folosit și în alimentație.

Uleiul de jojoba pentru păr și piele

Uleiul de jojoba

Uleiul de jojoba este potrivit pentru orice tip de păr și este precum un serum ce îi ce conferă strălucire podoabei capilare. Acesta are rolul de a menține umiditatea la nivelul firelor de păr

Uleiul de migdale pentru piele și păr

Ulei de migdale

Pielea uscată poate provoca extrem de multe neplăceri și poate duce chiar și la probleme dermatologice, astfel că o piele uscată este mult mai predispusă la riduri, se poate usca mult mai repede și de asemenea