Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Joico

Produsele de la Joico nu au nevoie de nicio introducere pentru că de mai bine de trei decenii au grijă ca părul să arate impecabil. Acestea sunt formulate de cei mai buni experți în hair styling și din acest motiv îndeplinesc cele mai bune caracteristici. Fiecare produs de îngrijire a părului este atent formulat pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a răspunde tuturor tipurilor de păr.

Arta părului frumos are un nume: Joico

Joico își depășește limitele pe zi ce trece deoarece combină puterea științei moderne cu ingredientele sale care hrănesc, protejează și reconstituie părul din cuticulă către cortex. Toate produsele din gama Joico reflectă veritabil integritatea și pasiunea pentru părul sănătos, expunând în lume un păr frumos care flirtează cu știința și tehnologia. 

Culoare strălucitoare cu Joico

Noua vopsea Joico LumiShine transformă părul, oferindu-i longevitate, strălucire uimitoare și sănătate garantată. Părul va deveni de două ori mai strălucitor decât până acum, 100% hrănit și hidratat, izolându-l de umiditate și factorii externi care i-ar putea dăuna. Trei pași simpli pentru o culoare uimitoare: consultare, formulare și aplicare. Vopseaua Joico are un miros uimitor pentru că este o combinație perfectă între molecule care ajută la neutralizarea amoniacului din aer, precum și nuanțe speciale de bergamotă, iris și lemn de santal. 

Pentru o mai bună protecție și reparare a părului, vopseaua Vero K-pak este singura vopsea permanentă care reconstruiește firul de păr. Acest sistem, adorat de foarte mulți specialiști în arta frumuseții oferă rezultate de culoare intensă pe termen lung. Mixul de culoare, în tonuri calde oferă libertate artistică uimitoare care determină la experimentarea unui stări vibrante, printr-o formulă unică ce redă strălucire maximă și un look natural, fiind alegerea perfectă pentru orice tip de păr.

Șamponul și balsamul profesional Joico, îmbracă părul într-un miros plăcut, conferindu-i suplețe și naturalețe. Șamponul reface starea inițială a părului, crescându-i măsurabil puterea și dându-i o mantie de protecție pentru viitor. Este alegerea perfectă pentru părul fin și lipsit de strălucire, datorită unei formule pe bază de cremă care hrănește în profunzime. Astfel, această formulă merge exact pe zonele deteriorate ale scalpului, completând instantaneu acei aminoacizi pierduți, conferind elasticitate, rezistență și strălucire, printr-o combinație perfectă de antioxidanți, cum ar fi: complexul natural de peptide, keratină, silicon, vitamina E și aloe. Balsamul Joico este alegerea perfectă pentru oricine deoarece conține o formulă unică, ce lasă părul fin, bogat și intens hidratat.

Gama de produse Joico menține părul sănătos și strălucitor, acţionând asupra părului fragil și lipsit de strălucire. Produsele Joico ajută părul chiar și după coafare, efectul lor fiind vizibil imediat, indiferent ca este vopsit sau spălat. Acestea, mențin părul frumos pe o perioadă îndelungată, ferindu-l de produsele de styling dăunătoare sau de condițiile meteorologice neprielnice. Scopul principal al produselor Joico este acela de a „îmbrăca” părul și de a menține clienții mulțumiți și satisfăcuți.

Componenta fundamentală a părului este keratina cu cei 19 aminoacizi, așadar ingredientul principal al produselor Joico este keratina care are rolul de a întreține și de a întări părul, fiind un tratament veritabil pentru podoaba capilară.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Aranjarea părul creţ - trucuri şi sfaturi!

Aranjarea părul creţ

Părul creţ este de cele mai multe ori detestat de către femei pentru că, aşa cum spun ele, este foarte dificil de coafat. Ei bine, faptul că părul creţ este dificil de coafat este un mit pentru că în ziua de astăzi, acesta este foarte uşor de coafat.

Produse profesionale vs. produse obişnuite

Produse profesionale vs. produse

Toate femeile îşi doresc un par frumos şi sănătos pentru că acesta reprezintă unul dintre atuurile femeilor frumoase. Pentru a obţine acest lucru este neapărat nevoie să investim în produse de calitate, profesionale

10 trucuri și sfaturi pentru îngrijirea părului

Trucuri si sfaturi

Toate femeile sunt preocupate să aibă un păr cât mai frumos și din acest motiv apelează la diferite trucuri sau ritualuri de frumusețe pentru că îngrijirea părului ar trebui să ne preocupe pe toate.

Produse pentru părul creț

Produse pentru părul creț

Persoanele cu părul creț sau ondulat sunt considerate a fi binecuvântate pentru că dețin acest tip de păr. Pentru cei care nu știu cum se întreține un astfel de păr, lucrurile pot părea destul de simple

Șampon fără parabeni și sulfați

Sampon fara parabeni si sulfati

Foarte multe persoane aleg să-și spele părul zilnic, fie din cauză că se îngrașă repede, fie din cauză că se confruntă cu mătreața, redându-i astfel prospețimea și strălucirea.

Cauze ale căderii părului: soluții și tratamente

Cauze ale caderii parului

Foarte multe femei se confruntă cu căderea părului, iar cu subțierea părului se confruntă tot mai multe persoane, indiferent că este vorba despre femei sau despre bărbați.

Cele mai bune produse pentru îngrijirea părului

Produse pentru ingrijirea parului

Având în vedere că părul este unul dintre cele mai de preț accesorii ale unei femei, acesta trebuie îngrijit și întreținut cu tratamente specifice fiecărei nevoi.

Tot ce trebuie să știi despre balsamul de păr

balsam de par

Balsamul ar trebui ales și în funcție de structura părului, așadar fie că avem părul creț, deteriorat sau lipsit de vitalitate, acest produs ne scoate din încurcătură de cele mai multe ori.

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Rolul oxidantului în vopseaua de păr

Oxidantul achiziționat din comerț este gata preparat, având concentrații de 3%, 6%, 9% sau 12%, care ulterior este amestecat cu o pudră decolorantă până ce se omogenizează.

Cele mai bune vopsele de păr fără amoniac in 2017

vopsele de păr fără amoniac

Îngrijirea părului și obținerea unei nuanțe potrivite poate de cele mai multe ori deteriora părul, de aceea este necesar să folosim mai mult ingrediente naturale și să le evităm pe cele care au foarte multe substanțe chimice