Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Malu Wilz


Farduri pentru ochi Farduri pentru o privire seducătoare


Creioane Contur Buze Creioane care îmbunătățesc machiajul buzelor


Moisture Plus Lip Color Fruity Gloss nutritiv SPF10 cu acid hialuronic


Rujuri Rujuri persistente care asigură o acoperire uniformă


Afişare 1 - 12 din 19 (2 pagini)

Ultimele articole


Cele mai bune sfaturi referitoare la îngrijirea buzelor

Despre ingrijirea buzelor

Se spune că ochii sunt oglindă sufletului, însă despre buze am putea să spunem că sunt foarte importante deoarece zâmbetul este exerciţiul cel mai intens care menţine buzele în formă

Sfaturi de la profesionişti. Alege corect fondul de ten!

Alege corect fondul de ten!

Toate femeile îşi doresc un ten luminos şi perfect peste noapte, însă fondul de ten este singura "reţeta" care reuşeşte să funcţioneze precum o bagheta magică.

Paşii corecţi în execuţia machiajului profesional!

Paşii corecţi în execuţia machiajului

Să ştii să execuţi un machiaj profesional la domiciliu poate fi un lucru greu de obţinut pentru unele femei. Totuşi, cunoscând anumite reguli de baza în execuţia lui, acest lucru nu va fi deloc greu.

Tu ştii să te machiezi în funcţie de culoarea părului?

Tu ştii să te machiez?

În momentul în care alegi să îţi faci un machiaj potrivit pentru o anumite ocazie, trebuie să ţii cont de coafură sau culoarea ochilor, iar despre acest lucru ai auzit cu siguranţă.

Lecţia de aplicare a blush-ului

Lecţia de aplicare a blush-ului

Pudra bronzanta este un produs cosmetic care există în majoritatea truselor de înfrumuseţare ale femeilor. Ce-I drept, întotdeauna un strop de blush pe vârful pomeţilor împrospătează trăsăturile,

Machiajul de zi în 3 paşi şi 10 minute

Machiajul de zi

De regulă, dimineaţa femeile au foarte puţin timp pentru a se pregăti, mai ales că ziua începe pentru fiecare destul de repede, iar rezultatul trebuie să fie cât se poate de bun. Ei bine, în ciuda timpului redus de dimineaţă,

Machiajul pentru purtătoarele de ochelari

Machiaj

Femeile care poartă ochelari nu se pot machia la fel ca celelalte deoarece aceste accesorii le pot pune uneori în dificultate. În cazul în care nu cunosc anumite informaţii de la profesioniştii în make-up,

Sfaturi de la make-up artist

Sfaturi de la make-up artist

Orice femeie foloseşte la un moment dat un fond de ten, indiferent că o face din curiozitate, pentru că va participa la o petrecere sau chiar din obişnuinţă.

Trucuri geniale pentru genele tale

Trucuri geniale pentru genele tale

Rimelul este produsul cosmetic care nu lipseşte din geantă niciunei femei. Acest lucru se întâmplă deoarece rimelul face că ochii să pară mai mari şi implicit, privirea mai expresivă.

Buze roşii cu efect de indiviat!

Buze roşii cu efect de indiviat!

Colorarea buzelor are o istorie de peste 6000 de ani, însă în fiecare an apar noutăţi în materie de rujuri şi tendinţe. Rujul este simbolul îngrijirii şi a produselor cosmetice pentru că orice femeie a folosit cel puţin o dată în viaţă un ruj.