Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Cosmetice pentru baie

Orice femeie tânjește după o experiență spa, așa că marile brand-uri au creat produse spa care se pot folosi la propriul domiciliu.

Datorită faptului că au fost create game largi de produse cu săruri, geluri de duș, spumante pentru baie sau uleiuri, momentul de relaxare al pielii nu va întârzia să apară.

Cosmeticele pentru baie sunt destinate persoanelor care își doresc să se relaxeze într-o cadă plină de răsfăț. Acestea au un miros excepțional și conțin ingrediente hidratante și nutritive care fac pielea mai moale și mai catifelată.

Tot ceea ce trebuie să faci este să te bucuri de această experiență minunată a unei băi somptuoase și să lași grijile deoparte, până când acestea se dizolvă în acea spumă catifelată de baie, în uleiurile nutritive sau în sărurile delicate.


Ultimele articole


Totul despre îngrijirea picioarelor

Totul despre îngrijirea picioarelor

Primăvara a început deja să ne facă să ne bucurăm de ea, de primele raze de soare şi plimbări în parc. Sigur că în perioada rece, picioarele noastre nu se bucură de cea mai bună îngrijire, iar pielea lor arată din ce în ce mai rău.