Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse pentru protecție solară

Produse care ofera protectie zilnica impotriva radiatiilor, impiedica imbatranirea pielii datorata expunerii indelungate la soare si ofera un scut inovativ antioxidant.

Odată cu sosirea sezonului estival, pielea noastră ar trebui protejată mult mai mult pentru că în această perioadă va fi expusă frecvent razelor solare. Tenul are nevoie de protecție în permanență, nu doar vara, ci și iarna, astfel încât, pentru a evita arsurile solare este necesar să folosiți produse pentru protecție solară.

Cu ajutorul cremelor de protecție solară, a emulsiilor sau a uleiurilor, pielea poate fi acum mult mai protejată împotriva radiațiilor UV. Produsele pe care le folosim pentru protecție trebuie să fie potrivite tipului nostru de ten, însă de asemenea, este necesar să ținem cont și de culoarea tenului, astfel încât, dacă acesta este mai deschis, atunci este mult mai predispus arsurilor solare, iar în acest caz este nevoie de o cremă cu un factor de protecție mai ridicat.

În momentul în care optați pentru produse cu protecție solară, atunci țineți cont de faptul că acestea trebuie să fie de cel puțin 30 sau mai mari. De asemenea, este necesar să folosim creme protectoare în orice moment al anului pentru că razele solare dăunătoare nu dispar aproape deloc. Razele UVB sunt cele care provoacă arsurile solare pe timp de vară, iar razele UVA sunt prezente tot anul și de aceea avem nevoie de produse pentru protecție solară tot timpul.


Ultimele articole


De trebuie să alegi o crema cu protectie solară

Crema cu protectie solară

A venit primavara, iar razele soarelui sunt din ce în ce mai puternice, motiv pentru care ar trebui să ne accesorizăm ţinutele cu doar cu ochelari de soare şi pălării, ci şi cu crema de protectie solară.