Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Politica de confidentialitate

Reglementări UE cu privire la protecția și prelucrarea datelor personale

Politica de confidentialitate

Compania "Cosibella srl | CUI: RO 30133602 | Reg. Com.: J33/321/2012, Strada Putna 2, Suceava 720169" („Glemis.ro"), operatorul magazinului on-line www.Glemis.ro, declară că toate datele personale (mai departe, „date") sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii"), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

S.C. COSIBELLA S.R.L. (Glemis.ro) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31274

 • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Glemis.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 • Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Glemis.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.
 • Astfel, Glemis.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 • Nu sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.
 • Este interzisa furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a intreprinde masuri legale impotriva persoanelor in cauza.
 • Glemis.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Glemis.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 • Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
 • De asemenea, Glemis.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.
 • Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteți folosi următoarele metode:
 • Pentru a accesa/vizualiza/modifica/descărca/șterge datele Dvs. cu caracter personal referitoare la contul de client Glemis.ro accesati pagina Contul meu
 • Pentru a accesa/vizualiza/modifica/descărca/șterge datele Dvs. cu caracter personal referitoare la abonarea la newsletterul Glemis.ro accesați pagina Newsletter
 • Pentru alte informații/cereri/plângeri referitoare la datele Dvs. cu caracter personal ne puteți contacta electronic la adresa de e-mail dpo@Glemis.ro. Timpul de răspuns este de maxim o lună.

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

 • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garanție
 • timp de 1 an după sfârșitul perioadei de garanție, pentru rezolvarea posibilelor dispute
 • pe durata cât Glemis.ro, în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Glemis.ro, sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.
 • Acordul pentru notificarea privind disponibilitatea mărfurilor rămâne în vigoare pe termenul disponibilității informațiilor trimise, dar nu mai mult de o perioadă de 1 an sau până la revocarea acestuia.
 • Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau până la revocarea acestuia

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.