Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Balsamuri de par profesionale

Balsamuri de par profesionale profesionale pentru ingrijirea parului - Multe persoane nu acordă prea multă atenție faptului că balsamul ar trebui să facă parte din rutina de îngrijire, așa că la un moment dat se trezesc cu un păr tern, uscat și lipsit de strălucire și vitalitate. Specialiștii în frumusețe ne recomandă balsamul de păr de fiecare dată când spălăm părul pentru că acesta ne ajută să-l menținem mult mai sănătos, mai hidratat, mai strălucitor și mult mai ușor de manevrat.

Balsamul de păr este necesar în orice situație

fie că părul este prea uscat, prea fin, se rupe mult prea repede sau se electrizează la fel de repede, balsamul va rezolva toate aceste probleme legate de comportamentul părului. În cazul în care vrei să ai parte de un păr sănătos, atunci cel mai bine ar fi să alegi balsamuri profesionale care îi îndeplinesc toate nevoile.

Părul fin are nevoie de mai mult volum pentru că este posibil ca acesta să fie lipsit de vitalitate, așa că cel mai bine în acest caz ar fi să optezi pentru balsamuri profesionale care au rolul de a-i conferi părului mai mult volum, mai multă putere și care să îl balanseze.

Părul uscat are nevoie de o hidratare intensă, dar și de o îmblânzire a firelor rebele pentru că de regulă acesta este deshidratat, aspru și destul de greu de controlat. Un balsam care înmoaie părul este ideal în acest sens pentru că acesta va deveni mult mai ușor de stăpânit.

Părul normal are și el nevoie la rândul lui de mai multă strălucire și de hrănire, astfel încât, balsamul trebuie să fie unul care îndeplinește aceste condiții.

Cu alte cuvinte, fiecare tip de păr are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, iar indicat în acest caz ar fi ca de fiecare dată când ne spălăm părul să folosim și balsamul potrivit pentru a avea parte de un păr vizibil mai sănătos.

Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Ultimele articole


10 reguli pentru un păr frumos

10 reguli pentru un păr frumos

Părul este mult mai sensibil la soare, astfel încât cel uscat va deveni mult mai poros, iar cel gras se va îngrășa mult mai repede din cauza temperaturile crescute care vor determina transpiraţia.

10 tratamente pentru creșterea părului preparate acasă

masca de par preparate acasa

Toate femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos, așa că tot ceea ce fac este să apeleze la diferite tratamente care dau rezultate sau nu.

Întreţinerea culorii părului pe timp de vara

Intretinerea parului pe timp de vara

Pe timp de vara, pielea, la fel că şi tenul au nevoie de o îngrijire specială. Întotdeauna ele trebuie să fie principalul tău punct de preocupare, mai ales vara.

Obţine un par că la coafor chiar la ţine acasă!

Obţine un par că la coafor

În ziua de astăzi, un ten radiant şi o ţinută impecabilă nu mai au semnificaţii dacă sunt însoţite de un par uscat, degradat, lipsit de vitalitate şi strălucire.