Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Masti de par

Masti de par profesionale pentru ingrijirea scalpului si a parului. Se recomanda pentru par degradat, deshidratat, impotriva agresiunilor termice si mecanice suferite de par.

Măști de păr profesionale - Uneori părul poate deveni destul de uscat și tern din cauza vopsirilor repetate, a expunerii la soare sau din cauza a diferiți factori din jur. De aceea, este nevoie de produse speciale care să îngrijească părul așa cum se cuvine, însă cel mai important este să le alegem pe cele potrivite tipului de păr pe care îl avem.

Pe lângă produsele pe care le folosim pentru îngrijirea părului, șampon, balsam, ulei de păr sau produse de styling, avem nevoie și de acele produse care să hrănească părul în profunzime, redându-i strălucirea și sănătatea. Măștile de păr sunt produse folosite atât în saloane de specialitate, cât și la domiciliu pentru că acestea au rolul de a hidrata și de a reface părul, descurcându-l în același timp. Pe lângă asta, măștile de păr profesionale sunt cele mai recomandate pentru că acestea lasă părul mai strălucitor, îl revitalizează și îl lasă mai ușor de coafat și de manevrat.

Măștile de păr profesionale au un efect de mare performanță pentru că acestea sunt concepute cu uleiuri naturale și ingrediente bine alese care hidratează și remediază uscăciunea firului de păr, îmbunătățindu-i textura, elasticitatea și strălucirea. Aceste măști fie se aplică o dată pe săptămână, fie pot fi aplicate de mai multe ori, însă cert este că părul are nevoie de acea hidratare și îngrijire intensivă, iar măștile de păr sunt cele mai indicate pentru a putea face acest lucru.

De asemenea, măștile profesionale sunt destinate tuturor nevoilor părului, fie că este vorba despre un păr uscat, un scalp sensibil, un păr vopsit sau un păr gras, acestea acționează foarte bine pentru a combate aceste probleme și pentru a-i conferi părului un plus de hidratare.


Ultimele articole


10 reguli pentru un păr frumos

10 reguli pentru un păr frumos

Părul este mult mai sensibil la soare, astfel încât cel uscat va deveni mult mai poros, iar cel gras se va îngrășa mult mai repede din cauza temperaturile crescute care vor determina transpiraţia.

Afla cum poti repara parul deteriorat

Afla cum poti repara parul deteriorat

Părul deteriorat da foarte multor femei bătăi de cap. De cele mai multe ori acestea apelează la tot felul de trucuri pentru a ascunde această problema şi astfel îşi vopsesc părul într-o culoare mai închisă

Masca de par cu ulei de ricin pentru un par sanatos

Masca de par cu ulei de ricin

Așadar, uleiul de ricin este extrem de benefic și poate fi folosit atât pentru înfrumusețarea părului și a tenului, dar și în alimentație, astfel încât, produse profesionale pe bază de ulei de ricin

Mască de păr SP Wella System Professionals

Mască de păr SP Wella System

Părul degradat poate fi reparat și revigorat acum mult mai ușor și acasă, fără a mai fi nevoie de vizite atât de dese la salon.

Mituri demontate in legatură cu ingrijirea parului

Mituri despre ingrijirea parului

Unele dintre cele mai discutate subiectelor ale femeilor sunt trucurile de styling la care apelează fiecare dintre ele. Ele încep să îşi dea cu părerea vis-a-vis de produsele sau măştile de par pe care le folosesc

O mască de par poate rezolva toate problemele acestuia

Pe lângă faptul că un par frumos este întotdeauna unul curat, balsamul de par este un « must have » care nu are voie să lipsească niciodată din trusa unei femei, indiferent dacă este vorba despre vara sau iarnă.

Proprietățile uleiului de măsline asupra pielii și a părului

Uleiului de măsline asupra părului

Masca este perfectă pentru persoanele care se confruntă cu un păr gras sau pentru cele care doresc să aibă un ritm de creștere al părului mai alert. Cu ajutorul a 3 linguri de ulei de măsline, o lingură de iaurt și zeama de la o jumătate de lămâie,