Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea websiteului Glemis.ro

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul Glemis.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

    Glemis.ro este proprietatea SC COSIBELLA SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.
  • Întregul conținut al site-ului Glemis.ro incluzând elemente de design și grafică web este proprietatea SC COSIBELLA SRL și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.
  • Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
  • Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul Glemis.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC COSIBELLA SRL fără acordul scris al acesteia.