Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii pentru utilizarea websiteului Glemis.ro

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul Glemis.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului se recomandă citirea cu atenție a acestui material.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

  Glemis.ro este proprietatea SC COSIBELLA SRL care îl administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.
 • Întregul conținut al site-ului Glemis.ro incluzând elemente de design și grafică web este proprietatea SC COSIBELLA SRL și este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.
 • Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 • Utilizatorul este obligat să folosească informațiile de pe site-ul Glemis.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC COSIBELLA SRL fără acordul scris al acesteia.

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim să fie cât mai clare și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate întampla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, să nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se întâmplă pentru că obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp și datele se introduc treptat.

În general, în câteva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. SC COSIBELLA SRL își rezervă dreptul de a nu oferi nici o garanție ca serviciul oferit va fi potrivit cerințelor tale sau ca serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

  Fără nici o notificare prealabilă, SC COSIBELLA SRL poate șterge sau adaugă orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhivă din conținutul site-ului.
  SC COSIBELLA SRL nu se face răspunzătoare pentru coletele deteriorate datorită proastei manipulări din partea firmelor de livrare cu care colaborăm.
  SC COSIBELLA SRL își rezervă dreptul de a refuza o comandă dacă se găsește în una din urmatoarele situații:
 • Produsul comandat nu este pe stoc;
 • Imposibilitatea obținerii confirmării de plată;
 • Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;
 • Clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate.
 • Clientul are cerinte care nu se pot indeplini sau ar aduce prejudicii de natura finaniciara si / sau de imagine societatii.

Orice tentativă de acces neautorizat pe site-ul Glemis.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între compania SC COSIBELLA SRL și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenă instanțelor judecătorești românești.

  Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumaă în totalitate aceste riscuri.
  In caz contrar se va proceda la măsuri legale împotriva acestuia.