Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creme profesionale antirid

Cremele profesionale antirid sunt printre cele mai eficiente produse care luptă împotriva procesului de îmbătrânire, astfel încât, acestea reușesc cu succes să lupte împotriva radicalilor liberi și să stimuleze producția naturală de colagen.

Produsele antirid de pe Glemis.ro au rolul de a stimula producția de celule noi și sănătoase, iar pielea nu va mai fi subțiată. O cremă eficientă antirid trebuie să hidrateze în profunzime tenul și să reducă acel aspect inestetic al ridurilor și al liniilor fine. De asemenea, în acest caz, este necesar ca textura pielii să fie îmbunătățită, iar tenul să capete un aspect mai luminos.

Produsele antirid conțin în general antioxidanți, ceea ce înseamnă că aceste ingrediente sunt extrem de utile în prevenirea și tratarea ridurilor. Totodată, retinolul este acea substanță care este un derivat din vitamina A și care stimulează producția de colagen, evitând astfel subțierea pielii și prevenind apariția ridurilor.

Nu sunt produse în această categorie.


Ultimele articole


10 metode prin care puteți reduce ridurile

Cum reducem ridurile

Înaintarea în vârstă ne dă bătăi de cap atunci când vine vorba despre piele, însă chiar și dacă ai 20 de ani sau 30 este bine să previi anumite afecțiuni decât să le tratezi, iar aici este vorba despre riduri.

Cele mai bune creme anti rid

Cele mai bune creme anti rid

Orice femeie își dorește tinerețe fără bătrânețe, însă pentru asta nu trebuie să apeleze la diferite intervenții chirurgicale pentru a părea mai tânără, ci trebuie să respecte câțiva pași esențiali de îngrijire a pielii

Cum tratăm ridurile cu acid hialuronic?

Cum tratăm ridurile cu acid hialuronic

Ridurile își fac apariția mai devreme sau mai târziu la majoritatea dintre noi, fie că este vorba despre pielea din jurul ochilor sau din zona gurii, există tratamente la ora actuală pentru fiecare problemă în parte.