Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creme de camuflaj profesionale

Produsele de camuflaj sunt unele dintre cele mai cunoscute produse din istoria modernă. Cremele de camuflaj profesionale sunt menite să acopere imperfecțiunile pielii, cicatricile, acneea, roșeața, depigmentările, dar și cearcănele.

De asemenea, cremele de camuflaj sunt destul de rezistente la apă și la atingere dacă sunt aplicate corect și au capacitatea de a acoperi până și semnele maronii de pe piele care apar odată cu înaintarea în vârstă. Aceste creme au fost concepute special pentru a acoperi imperfecțiunile, având un grad mare de acoperire deoarece au capacitatea de a acoperi până și tatuajele.

Cremele de camuflaj sunt create pentru toate tipurile de ten, acoperind cu succes defectele și conferind într-un final un aspect natural și catifelat al tenului. Crema de camuflaj este folosită și pentru şedinţele foto pentru că face tenul să arate spectaculos sau pentru machiajul de mireasă și se poate adapta pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Nu sunt produse în această categorie.