Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Label.m

Label.m este brandul oficial de îngrijire al părului de la London Fashion Week. O gamă inspirată de modă, premiată și dezvoltată de stiliști, ce are ca scop alimentarea creativităţii celor mai profesioniști stiliști din întreaga lume pentru a satisface nevoile clienților. Brandul a fost creat în 2005, în Londra de către Toni Mascolo și Sasha Mascolo-Tarbuck, aceștia, combinând experiența cu spiritul artistic și dezvoltând într-un final o nouă tehnică de styling inovatoare care rezumă cele mai noi tendințe în materie de păr. 

Label.m - Tehnologia care asigură cele mai bune rezultate 

Label.m combină ingrediente de origine naturală și uleiuri esențiale cu o tehnologie care asigură un păr frumos atât la interior, cât și la exterior. Această tehnologie a fost creată pentru nevoile tuturor pentru a oferi performanță și creativitate de top și rezultate fără cusur. 

Produsele Label.m îmbină armonios arta cu știința, fiind create cu o tehnologie care îi oferă părului dinamism, dar și cu uleiuri esenţiale care hrănesc și hidratează în profunzime. În 2005, la lansare, Label.m beneficia de 15 produse distincte, însă colecția s-a extins ulterior ajungând la peste 80 de produse. Cele mai multe dintre ele nu conțin parabeni sau clorură de sodiu, fiind destinate să curețe, să hidrateze, să creeze și să completeze. Structura inovatoare Label.m oferă o terapie de reîntinerire, organică ce asigură îndesirea părului, dar și colecția de blond luminos care conferă un aspect radiant. 

Produsele din gama Cleansing curăță părul și îi oferă echilibrul de care are nevoie. De exemplu, șamponul Gentle Cleansing conține soia și proteine din grâu, vanilie, mazăre dulce și coacăze care stimulează părul, conferindu-i strălucire și vitalitate. Șamponul Label.m Deep Cleansing îndepărtează excesul de sebum datorită extractului de mentă, eucalipt și ulei de arbore de ceai natural, elimină rezidurile, iar grâul și proteinele din soia și bambus consolidează firul de păr. De asemenea, aceste produse sunt menite să protejeze părul de razele UV și de factorii externi. 

Hidratarea și hrănirea părului se realizează datorită gamei Condition care lasă părul curat, puternic și cu un aspect vizibil mai sănătos. Label.m Moisturising Conditioner cu aloe, echinaceea și extract de coacăze protejează părul împotriva căldurii și razelor UV, conferindu-i luminozitate, hidratare și hrănire, grație ingredientelor sale. 

Gama Create este concepută special pentru a proteja și pentru a-i crea părului propriul său stil, conferindu-i mai mult volum. Label.m Curl Cream, de exemplu este un produs care îi asigură părului personalitate, definind buclele și onduleurile, grație uleiului de jojoba, extractului de tărâțe și floarea-soarelui care îi oferă părului un aspect plăcut, hidratare intensă și protecție împotriva razelor UV. 

Gama Complete îi adaugă un plus stilului, grație produselor dinamice și performanței ridicate care îi asigură părului fixare, strălucire și controlul firelor rebele. Astfel, serul pentru stăpânirea firelor rebele Frizz Control Serum, datorită unui amestec special de silicon, îi asigură control maxim și o strălucire intensă părului uscat și degradat, îmbunătățindu-i vizibil aspectul.

Așadar, o gamă completă pentru o îngrijire completă!

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Obţine un par că la coafor chiar la ţine acasă!

Obţine un par că la coafor

În ziua de astăzi, un ten radiant şi o ţinută impecabilă nu mai au semnificaţii dacă sunt însoţite de un par uscat, degradat, lipsit de vitalitate şi strălucire.