Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse profesionale de curățare și gomaj

Produsele de curățare și de gomaj sunt destul de vechi, astfel încât, gomajul este folosit în centrele de spa, iar produsele se pot folosi și la domiciliu. Gomajul a fost folosit la începuturi ca un tratament facial, iar apoi a început să fie din ce în ce mai folosit și pentru restul corpului.

Produsele de gomaj curăță pielea și în același timp, elimină excesul de sebum sau celulele moarte de la nivelul pielii, astfel încât, pielea va putea să respire și să se regenereze datorită substanțelor hrănitoare care se vor absorbi eficient în corp.

Exfoliantele pentru corp, cremele exfoliante sau de gomaj și inclusiv peeling-urile și scruburile exfoliante vor avea o acțiune miraculoasă asupra pielii și vor îndepărta cu succes celulele moarte.

Pe lângă faptul că ameliorează celulita, produsele de gomaj stimulează circulația sângelui, elimină toxinele și fac piele să arate mult mai fermă.