Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Tratamente pentru par

Tratamente pentru par profesionale intensive pentru ingrijirea si tratarea diferitelor afectiuni ale scalpului si parului. Tratamente nutritive, pentru par colorat, anti-matreata, par ondulat sau degradat.

Tratamentele profesionale destinate părului au fost concepute special pentru tratarea și întreținerea podoabei capilare, acționând în profunzime asupra firelor de păr. Spre deosebire de produsele din comerț care se concentrează mai mult pe suprafața părului, produsele profesionale au rolul de a repara părul afectat de diferiți factori din mediul înconjurător.

Pentru a nu avea parte doar de un aspect cosmetic și de un efect de stilizare pe termen scurt, produsele profesionale sunt create cu tehnologii aparte care răspund nevoilor părului. Acestea vor reconstrui părul, îi vor conferi o hidratare în profunzime, netezire și îngrijire de lungă durată, însă în același timp, părul va căpăta mai mult volum, iar culoarea se va menține frumoasă o perioadă îndelungată.

Tratamentele profesionale pentru par are rolul

de a penetra în profunzime firele de păr, acționând în interiorul structurii acestora, ceea ce înseamnă că îi va conferi părului o reconstrucție optimă. Acestea sunt foarte eficiente comparativ cu produsele din comerț pentru că pătrund rapid și eficient în interiorul cuticulei, oferindu-i părului o protecție maximă.

Folosite atât în saloane, cât și la domiciliu, tratamentele profesionale îi pot oferi părului acea îngrijire ca la salon datorită faptului că sunt concepute cu ingrediente foarte bine alese. Indiferent că este vorba despre regenerarea părului, despre părul vopsit, despre părul uscat sau creț, produsele profesionale, iar în cazul de față tratamentele profesionale lasă părul mai sănătos și mult mai strălucitor.


Ultimele articole


10 tratamente pentru creșterea părului preparate acasă

masca de par preparate acasa

Toate femeile își doresc părul lung, strălucitor și sănătos, așa că tot ceea ce fac este să apeleze la diferite tratamente care dau rezultate sau nu.

Cauze ale căderii părului: soluții și tratamente

Cauze ale caderii parului

Foarte multe femei se confruntă cu căderea părului, iar cu subțierea părului se confruntă tot mai multe persoane, indiferent că este vorba despre femei sau despre bărbați.

Ce tratamente cosmetice se recomandă în sezonul rece?

Cosmetice în sezonul rece

În sezonul rece, crema hidratantă trebuie să fie cel mai bun aliat al nostru. Temperaturile din ce în ce mai scăzute din sezonul rece ne deshidratează tenul și de asemenea, aceasta se poate înroși.

Cel mai bun tratament naturist împotriva căderii părului

Cel mai bun tratament naturist

Există tot felul de șampoane destinate luptei împotriva căderii părului, însă din toată această multitudine trebuie să le alegem pe cele mai bune, astfel că trebuie să ținem cont de câteva ingrediente care vor ajuta părul să depășească această problemă

Cum îţi alegi culoarea părului?

Cum îţi alegi culoarea părului?

Când trebuie să te decizi asupra culorii potrivite de la nivelul parului va trebi să fii foarte atentă pentru că mici greşeli îţi pot strică look-ul complet.

Despre cuperoză: cauze și tratamente

cuperoză: cauze și tratamente

Cuperoza este denumită și acneea rozacee, iar în termeni populari este cunoscută ca roșeața obrajilor și este definită printr-o roșeață permanentă a pielii

Olaplex – tratamentul care îți repară părul

tratamentul care îți repară părul

Olaplex este un tratament care se poate achiziționa și acasă și le permite tuturor femeilor să-și protejeze părul de agresiunile exterioare, cum ar fi aparatele de styling,

Olaplex: noul tratament-minune care repară părul deteriorat

Tratament minune care repara parul

Acest produs a făcut ravagii în saloanele din America, iar la ora actuală se găsește și în cele din Europa, având beneficii uimitoare pentru că reușește să transforme textura părului vopsit

Tot ce trebuie să știi despre tratamentul Olaplex

despre tratamentul Olaplex

Olaplex no 1 este în general aplicat pe părul uscat și este lăsat să acționeze un timp, iar apoi se folosește tratamentul Olaplex no 2 care trebuie lăsat să acționeze cam 20 de minute.

Tratamente cu keratină pentru îngrijirea părului

Tratamente cu keratină

Un păr frumos și puternic este visul oricărei femei și de aceea este nevoie de un tratament special care să îi redea părului aspectul său natural.

Tratamente de îngrijire pentru părul gras

Ingrijire pentru par gras

Părul gras poate fi tratat acum mult mai ușor atât cu tratamente naturiste, cât și cu tratamente profesionale. Acestea din urmă oferă rezultate imediate și au un grad de eficacitate mult mai mare.