Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Articole despre cosmetice profesionale și parfumuri de lux

Beneficiile acidului hialuronic pentru ten

Acidul hialuronic , cunoscut și sub numele de hialuronat, a fost descoperit pentru prima data in anul 1934. Din punct de vedere chimic, el este o moleculă compus

Poluarea, un factor important in degradarea parului

Traim intr-un mediu poluant, nociv, astfel ca oriunde am merge intalnim masini, mai mult sau mai putin poluante, astfel parul nostru preia depozitele metalice si alte particule de materie.

INGRIJIREA PARULUI CRET, ONDULAT

Părul creţ este prin definiție un adevărat spectacol şi nu are nevoie de coafuri elaborate pentru ai pune în valoare frumuseţea.

Alfaparf Milano șampon balsam și vopsele profesionale

Sampoane Balsamuri si vopsele

Alfaparf Milano: produse profesionale precum sampon, balsam si vopsele profesionale la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Profita si tu!

Ghid complet de utilizare pentru Olaplex

Ghid complet de utilizare pentru Olaplex

Cel mai cunoscut tratament poartă denumirea de Olaplex. Acesta vine structurat în: partea de utilizare din timpul vopsirii

The Black Mask – îndepărtează instant punctele negre

Despre black mask

The Black Mask este singura mască cu efecte vizibile la 97.2% dintre femeile care au utilizat pentru prima dată această soluție 100% calmanta și anti-inflamatorie!

Lucrurile care trebuie sa fie in geanta oricarei femei

lucrurile care trebuie să fie în geantă

În general, genţile tuturor femeilor sunt ticsite de tot felul de lucruri, unele folositoare şi altele mai puţin folositoare. În mod cert, în geantă se găsesc multe obiecte inutile, însă este neapărat să aveţi grijă să aveţi tot timpul...

Greşelile pe care le faci când foloseşti placă de par!

Cum sa folosesti placa de par

Placa de îndreptat părul există în trusa de îngrijire a multor femei, transformându-se pentru unele intr-un obiect indispensabil. Totuşi, chiar daca o folosesc foarte des, nu înseamnă că o folosesc şi corect, generând ruperea şi degradarea firului de par.

Obiceiuri care îţi distrug aspectul pielii

Obiceiuri care îţi distrug

În industria cosmetică există foarte multe produse special destinate îngrijii tenului. Femeile au tendinţa de a cheltui sume foarte mari pe produsele cosmetice, fără să primească rezultatul promis.

Foloseşte corect serumul pentru ten!

Foloseşte corect serumul pentru ten!

Sănătatea şi frumuseţea tenului sunt motive importante pentru care femeile aleg să se îngrijească şi apelează la tot felul de trucuri. În ultima vreme au fost foarte discutate serumurile pentru ten.

Afişare 1 - 10 din 197 (20 pagini)