Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse dermatologice

Aceste produse sunt indicate persoanelor cu ten sensibil, celor care au suferit interventii chirurgicale, liftinguri, celor cu tenuri mature, acnee. De asemenea, gama este indicata femeilor care nu sunt incantate de ideea de operatie estetica sau injectare cu Botox, dar care vor sa-si mentina tineretea si frumusetea. De ce ? Pentru ca dupa folosirea acestor produse cosmetice, tenul arata ca dupa efectuarea unei asemenea proceduri.

Toate produsele acestei game sunt lipsite de parabeni, parafine, coloranti, parfum si sunt testate dermatologic.

Afecțiunile dermatologice se întâlnesc atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților, astfel încât, acestea pot apărea din cauza fragilității vaselor capilare, iar aici facem referire în mod special la cuperoză. Produsele dermatologice de pe Glemis corespund acestei nevoi deoarece acestea sunt create cu ingrediente care au rolul de a îmbunătăți circulația sangvină de la nivelul tenului și de asemenea, au rolul de a întări pereții capilari ai vaselor de sânge.

În cazul în care această afecțiune nu este tratată la timp, pielea are tendința de a se îngroșa, ceea ce creează un disconfort și mai mare. Din fericire, tratamentele destinate acestei probleme au rolul de a calma pielea și de a reduce semnificativ simptomele de cuperoză. Aceste produse, reduc roșeața și previn reapariția ei. Ingredientele active ale produselor asigură o umiditate de lungă durată la nivelul pielii și întăresc coeziunea celulară.

Nu sunt produse în această categorie.