Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Farduri de obraz profesionale

Fardul de obraz profesional este un produs indispensabil atunci când vine vorba despre machiaj. Acesta este apărut încă din cele mai vechi timpuri, mai exact din Egiptul Antic, iar atunci femeile îl aplicau atât pe pomeți, cât și pe buze.

Blush-ul are rolul de a-i conferi tenului mai multă prospețime și de a corecta într-un mod eficient forma feței. Alegerea unui anumit blush se face în funcție de mai multe criterii: textură, tipul pielii, nuanța pielii, culoarea rujului, dar și nuanța pe care o folosim în zona ochilor.

Nuanța care se potrivește cel mai bine cu toate tipurile de piele este cea de roz-bej. De asemenea, în momentul în care se alege o anumită nuanță trebuie să se țină cont de culoarea părului și a pielii.

Persoanele care au un ten deschis la culoare pot alege farduri în nuanțe reci de zmeuriu sau roz, iar cele cu o piele închisă este recomandat să folosească nuanțe de coral. Blondelor li se recomandă nuanțele de piersic, roșcatelor cele de roșu-oranj, iar brunetelor culori de bej sau maro.

Nu sunt produse în această categorie.