Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Produse pentru fixarea machiajului

Produse pentru fixarea machiajului - pentru a avea parte de un machiaj rezistent este necesar să se folosească un spray de fixare. Acesta este precum fixativul de păr, are rolul de a menține machiajul impecabil mai mult timp. Produsele pentru fixarea machiajului și în general, spray-urile de fixare se pulverizează la finalul machiajului de la o distanță de aproximativ 15-20 de cm. În urma aplicării, machiajul va rămâne perfect întreaga zi, însă este foarte important să nu abuzăm și să-l folosim zilnic pentru că acesta blochează porii.

De asemenea, produsele pentru fixare mențin nuanțele intense ale fardurile pe tot parcursul unei zile și protejează machiajul de căldura excesivă, de umiditate sau de atingerile accidentale cu degetele. Spray-urile de fixare a machiajului sunt esențiale pentru a avea parte de un machiaj rezistent întreaga zi pentru că acestea vor evita întinderea machiajului sau scurgerea lui.

Prin pulverizarea unui produs de fixare, se reduce luciul inestetic de pe față, iar machiajul nu va fi afectat deloc. Acesta este extrem de simplu de folosit și îi conferă tenului o senzație de prospețime.

Nu sunt produse în această categorie.