Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Serurile faciale

Serurile faciale sunt produse miraculoase pentru îngrijirea tenului, astfel încât, cu ajutorul acestora putem avea parte de un ten strălucitor și neted ca de porțelan. Având în vedere că serurile conțin ingrediente bogate în vitamine, acestea hrănesc în profunzime pielea, având o acțiunea precum cea a unui supliment alimentar.

Serurile faciale conțin antioxidanți care protejează tenul de radicalii liberi, aceștia aflându-se printre factorii care duc la îmbătrânirea tenului. De asemenea, serurile vor ajuta produsele de hidratare să pătrundă mult mai bine în piele. Este esențial să lăsăm serul să pătrundă în piele, iar apoi să aplicăm și alte produse.

Având în vedere că serurile faciale sunt destul de concentrate, acestea nu trebuie folosite în cantități prea mari. Serurile faciale sunt concepute în general cu ingrediente calitative, precum vitaminele, peptidele sau celulele stem, fiind produse de îngrijire extrem de benefice.

Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)

Ultimele articole


Foloseşte corect serumul pentru ten!

Foloseşte corect serumul pentru ten!

Sănătatea şi frumuseţea tenului sunt motive importante pentru care femeile aleg să se îngrijească şi apelează la tot felul de trucuri. În ultima vreme au fost foarte discutate serumurile pentru ten.