Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Kit-uri pentru ten

Kit-urile sunt unele dintre cele mai practice produse pentru că au în componența lor, atât creme, cât și loţiuni sau geluri de curățare, fiind considerate excelente în ritualul zilnic de îngrijire. De exemplu, pe Glemis.ro găsiți kit-uri anti-acnee care conțin creme tratament, geluri demachiante sau loțiuni tonice, care au rolul de a regla aspectul pielii cu exces de sebum.

De asemenea, tot pe Glemis.ro veți putea găsi kit-uri anit-stres, kit-uri anti-age, antirid, kit-uri hidratante, kit-uri pentru lifting, kit-uri demachiante, kit-uri pentru albire, pentru bronzare, pentru protecție solară, kit-uri pentru ten gras, mixt sau normal, kit-uri pentru ten sensibil sau kit-uri pentru regenerare. Acestea sunt produse care răspund tuturor nevoilor tenului, astfel încât, de aici, vă veți putea alege ceea ce vă caracterizează.

Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)

Ultimele articole


Alimentaţia şi îngrijirea tenului

Alimentaţia şi îngrijirea tenului

Chiar dacă nimeni nu îşi doreşte să apară primele semen ale îmbătrânirii, ele apar. Totuşi, noi nu putem fi nepăsători şi să trecem cu vederea toate semnele maturităţii, mai ales dacă nu vrem să ne arătăm vârstă.

Produse cosmetice profesionale Babor pentru ten sensibil

Babor pentru ten sensibil

Conform unui studiu, 60% dintre persoane se confruntă cu un ten sensibil. Acest tip de ten reacționează mai rapid și mai puternic decât un ten normal, iar factorii care duc la confruntarea cu un ten sensibil sunt.