Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creme de ochi

Pielea din jurul ochilor este destul de sensibilă și de aceea este nevoie de o îngrijire specială. Pielea din jurul ochilor este cea care trădează vârsta, iar țesutul fiind mai subțire, este inevitabil să nu fie agresată de factorii dăunători din exterior.

În cazul în care pielea nu este hidratată suficient, atunci există riscul apariției liniilor fine sau a ridurilor chiar și în momentul în care zâmbim sau clipim. Cel mai indicat în acest caz ar fi să folosim o cremă pentru ochi care conține protecție solară pentru că în felul acesta vom împiedica și ridurile să apară. Aceste creme de ochi trebuie să acționeze rapid, să atenueze semnele de oboseală, dar și să îmbunătățească circulația în acea zonă pentru că în felul acesta vom evita apariția ridurilor.


Ultimele articole


Totul despre cremele BB

Totul despre cremele BB

Cremele Beauty Balm sau Blemish Balsm reprezintă o inovaţie şi au reuşit să cucerească Orientul, transformându-se într-un nou fenomen cosmetic în industria frumuseţii.