Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Ingrijire decolteu

Este nevoie de o îngrijire mai atentă atunci când vine vorba despre zona sensibilă a decolteului. Această zonă cere atenție pentru că este prima care trădează vârsta, astfel încât, în această zonă apar primele semne ale îmbătrânirii sau semnele de oboseală.

Având în vedere că o piele matură începe ușor, ușor să-și piardă elasticitatea, iar zona decolteului este cea mai expusă, există acum produse create special pentru îngrijirea decolteului. Masajul cu aceste produse destinate decolteului sprijină îngrijirea pielii prin faptul că îi oferă mai multă fermitate și elasticitate, hidratând-o în profunzime.

Masajul are rolul de a stimula circulația sângelui, iar scruburile extrem de delicate curăță pielea în profunzime, împrospătând-o și făcând-o mai tonifiată.

Așadar, decolteul poate fi un punct forte al nostru și de aceea ar trebui să-i asigurăm îngrijirea potrivită. Nu avem nevoie de ore întregi petrecute la salon pentru că ne putem îngriji pielea foarte bine și la domiciliu.

Nu sunt produse în această categorie.


Ultimele articole


Produse cosmetice profesionale Babor pentru ten sensibil

Babor pentru ten sensibil

Conform unui studiu, 60% dintre persoane se confruntă cu un ten sensibil. Acest tip de ten reacționează mai rapid și mai puternic decât un ten normal, iar factorii care duc la confruntarea cu un ten sensibil sunt.