Vopsea de păr Wella Koleston Perfect și Illumina Color

Wella Koleston Perfect și Illumina Color


Odată cu introducerea comunicării media și a cinematografiei în secolul XX, moda a luat amploare în urma globalizării, iar în ceea ce privește alegerea nuanței părului sau a tunsorilor, femeile au avut mult mai multă libertate de a alege. Blondele erau privite atunci drept persoane care iubesc distracția, roșcatele erau considerate pasionale, iar brunetele sofisticate și dure.

Odată cu trecerea timpului, colorarea părului nu a rămas doar la stadiul de blond, roșcat și brunet, ci a căpătat și alte nuanțe, mixturi de culori și o mulțime de variante.

Părul blond este destul de rar întâlnit în varianta naturală, în istorie făcându-și apariția în urmă cu câteva mii de ani. Copii care dețin un păr blond sunt mai mulți decât adulții deoarece pe măsură ce timpul trece, densitatea pigmenților crește.

Părul șaten sau brunet este prezent la cea mai mare parte a populației, iar acest lucru se datorează pigmentului eumelaninei, care poate varia de la nuanțe deschide de șaten și până la brunet. Persoanele care dețin aceste nuanțe sunt considerate elegante și rafinate.

Părul roșcat este destul de rar întâlnit, iar acest lucru este cauzat de prezența pheomelaninei într-o concentrație mai mare.

Dacă natura nu v-a înzestrat cu o anumită nuanță, industria frumuseții a avut grijă să introducă pe piață diferite vopsele cu ajutorul cărora veți obține culoarea la care visați.

O vopsea profesională sau una din comerț?

Specialiştii recomandă întotdeauna vopselele profesionale pentru păr deoarece sunt mult mai puternice și rezistă mai mult timp pe păr. În cazul în care vă doriți să vă deschideți nuanța părului cu mai multe tonuri, o vopsea din comerț nu vă va ajuta prea mult din cauza faptului că este destul de greu să vă decolorați părul uniform, iar apoi să aplicați vopseaua așa cum se cuvine. Comparativ cu o vopsea din comerț, vopseaua profesională pune la dispoziție o paletă mai largă de culori care pot fi combinate eficient pentru a obține rezultate spectaculoase. Un alt avantaj al vopselei profesionale este acela că rezistă mai mult timp pe păr.


Vopseaua de păr Wella Koleston Perfect

Wella a devenit un lider mondial în ceea ce privește produsele de styling, de îngrijire sau de colorare.  Vopseaua profesională Koleston Perfect de la Wella a devenit un punct de referință al brand-ului, fiind o gamă folosită de către cei mai mulți hair stiliști din întreaga lume. Această gamă conține o paletă largă de nuanțe, asigură o acoperire 100% a firelor albe, intensifică culoarea și se folosește ușor, fiind în topul vopselelor profesionale.

Vopseaua Koleston Perfect este concepută cu o tehnologie avansată de producere, agenți benefici, dar și lipide de îngrijire a părului. Datorită acestor ingrediente, au rezultat nuanțe vibrante de blond, castaniu, roșcat, dar și amestecuri speciale care pot crea culori de excepție. De asemenea, cercetătorii de la Wella au ținut cont și de sănătatea persoanelor care doresc să apeleze la această vopsea, astfel încât au creat produse care reduc riscul apariției alergiilor, fără a afecta în vreun fel procesul perfect de colorare. Tehnologia ME+ este responsabilă de procesul de colorare, de nuanțele vibrante, de acoperirea perfectă a firelor albe, dar și de durata culorii. Tot acestei formule i se datorează și faptul că vopseaua nu provoacă alergii, fiind prezentă în aproximativ 22 de nuanțe, având un parfum delicat, asemenea florilor de vară. Cu alte cuvinte, gama Wella Koleston Perfect reprezintă alegerea ideală pentru sănătatea și frumusețea părului, având un portofoliu complet de nuanțe perfecte și rezultate excepționale.


Vopseaua de păr Illumina Color

Această gamă aparține tot brand-ului profesional Wella și cuprinde nuanțe intense, profunde și bogate care vor pune accentul pe frumusețea părului. Această gamă îi conferă părului luminozitate, intensifică strălucirea, având capacitatea de a hidrata părul, de a-l proteja și de a-l menține sănătos mai mult timp.

Formula este una cremoasă, iar textura este plăcută, ceea ce înseamnă că părul va deveni mai mătăsos, mai moale și mai strălucitor. Avantajul principal al vopselei este acela că redă nuanțe frumoase, intense și strălucitoare, iar ingredientele hidratante din compoziția sa îi conferă părului un aspect moale și mătăsos. Această vopsea protejează cuticula și are o paletă de 11 nuanțe luminoase, strălucitoare și naturale.

Așadar, dacă ați ales să vă vopsiți părul, este necesar să folosiți ulterior produse speciale pentru îngrijirea părului vopsit, care să nu agreseze firul de păr.
Pentru nuanțe strălucitoare și mixturi deosebite, vopseaua profesională de la Wella este cea mai potrivită alegere. Aceasta poate fi comandată simplu și rapid de la Glemis.ro la prețuri excelente.

Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha