Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Creme pentru ten

Creme profesionale cu diverse ingrediente care ajuta in hidratare, tonifiere, lifting, fermitate etc.

Cea mai bună cremă este cea care se potrivește cel mai bine tenului nostru. În primul rând, este necesar să ținem cont de tipul de ten pe care îl avem, de nevoile pe care le avem, dar și de consistența cremei, absorbabilitatea ei sau de miros.

Trebuie să ținem cont de compoziția cremei pentru ca ulterior să nu apară reacții alergice și să descoperim apoi că nu ni se potrivesc ingredientele din care este concepută. Cremele pe bază de elastină sau colagen au rolul de a regenera celulele pielii și de a combate ridurile, ceea ce înseamnă că pielea va avea parte de mai multă elasticitate și va avea un grad de protecție solară mai ridicat.

În general, există creme pentru toate problemele, astfel încât, acestea pot fi: hidratante, revitalizante, nutritive, de curățare sau de exfoliere, creme pentru protecție UV, creme tratament sau creme autobronzante. Pe Glemis se găsesc toate aceste categorii de creme pentru a satisface toate nevoile tenului.

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Ultimele articole


Ai pistrui sau pete pe faţă?

Ai pistrui sau pete pe faţă?

La nivelul pielii există un pigment responsabil de producerea bronzului care se numeşte melanină. În momentul în care producţia ei este mai mare într-o anumită zona, apar acei pistrui care îi enervează pe femei,

Ingrijirea tenului la adolescenti

Ingrijirea tenului la adolescenti

Adolescenţa este o perioada foarte frumoasă, cu multe provocări de toate felurile. Într-adevăr, adolescenţa este o perioada prin care trece orice persoană, o perioada a curiozităţilor şi a provocărilor.

Lucrurile care trebuie sa fie in geanta oricarei femei

lucrurile care trebuie să fie în geantă

În general, genţile tuturor femeilor sunt ticsite de tot felul de lucruri, unele folositoare şi altele mai puţin folositoare. În mod cert, în geantă se găsesc multe obiecte inutile, însă este neapărat să aveţi grijă să aveţi tot timpul...

Totul despre cremele BB

Totul despre cremele BB

Cremele Beauty Balm sau Blemish Balsm reprezintă o inovaţie şi au reuşit să cucerească Orientul, transformându-se într-un nou fenomen cosmetic în industria frumuseţii.