Olaplex – tratamentul care îți repară părul

tratamentul care îți repară părul


Pe zi ce trece suntem tot mai mult invadaţi cu produse care pretind că ne vindecă în mod miraculos părul degradat, dar realitatea este alta pentru că de fapt aceste produse nu lucrează în interiorul structurii firelor de păr pentru a repara legăturile disulfidice. Cu alte cuvinte, acestea nu apără integritatea firului de păr. Dean și Darcy Christal s-au gândit la acest lucru și au conceput o nouă moleculă care acționează în profunzime în interiorul structurii capilare, astfel că această moleculă a fost introdusă într-un tratament revoluționar care ajută părul distrus de procesele chimice, termice sau mecanice. Acest tratament este Olaplex, un produs revoluționar care este must have atunci când vine vorba despre vopsirea părului atât la salon, cât și acasă.

În cazul în care ești o împătimită a părului blond sau platinat și nu vrei ca părul tău să aibă de suferit, atunci Olaplex este cea mai bună soluție. Acesta se poate folosi atât în timpul procesului de colorare, cât și după colorare, adică între procese, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat și la domiciliu.

Există 3 părți ale tratamentului Olaplex

Iar prima parte începe cu Olaplex no 1 care este folosit în timpul vopsirii sau decolorării, astfel că acesta poate fi introdus în vopsea, în pudra decolorantă sau în oxidant și se aplică pe păr. Acesta repară legăturile rupte din cauza tratamentelor chimice sau din cauza căldurii. Aceste legături se rup și se separă, dând într-un final o textură diferită, însă Olaplex acționează cel mai bine în această situație. Olaplex no 2 este un tratament care completează procesul de colorare, astfel încât, după ce părul a fost vopsit, acesta se clătește, fără să se șamponeze și se aplică apoi tratamentul Olaplex no 2, se lasă să acţioneze cel puțin 10 minute, iar apoi se clătește părul, se șamponează și se aplică balsamul sau masca de păr hidratantă. Olaplex no 3 este un tratament care se poate achiziționa și acasă și le permite tuturor femeilor să-și protejeze părul de agresiunile exterioare, cum ar fi aparatele de styling, placa de păr sau ondulatorul prin simplul fapt că reconstruiește legăturile disulfurice rupte din cauza acestor procese termice sau chiar și din cauza colorării părului.

Tratamentul care se folosește la domiciliu 

nu este atât de puternic precum cel din salon, însă are efecte extrem de benefice asupra părului, astfel încât, acesta se folosește la un interval de 10 zile pentru a „resuscita” părul uscat și deteriorat. Olaplex no 3 nu este un tratament de condiționare care reține umiditatea la nivelul firelor de păr, ci este mai mult decât atât pentru că acesta reface părul rupt și reconectează toate acele legături rupte. Acesta nu se folosește doar în cadrul procesului de colorare, ci și în cazul în care părul a fost afectat de diferite aparate de coafură, cu alte cuvinte, de căldura în exces.

Olaplex lucrează cu toate tipurile de păr, indiferent că este vorba despre părul creț, despre părul cu o structura subțire sau cu o structură groasă, acesta readuce părul la starea sa inițială având în vedere că repară legăturile rupte.

Olaplex se poate comanda și online de pe Glemis.ro, așa că nu ezita să investești în frumusețea și în sănătatea părului tău!


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha