Tot ce trebuie să știi despre tratamentul Olaplex

despre tratamentul Olaplex


Industria frumuseții a fost luată cu asalt de către un tratament revoluționar care ar trebui să reprezinte un must have pentru orice persoană în momentul în care alege să treacă prin procesul de colorare al părului. Olaplex este tratamentul care promite să îți lase părul puternic și strălucitor pe tot parcursul procesului de colorare, dar și după.

Olaplex este un tratament care are rolul de a repara legăturile disulfidice care s-au rupt din cauza procesului de colorare, a factorilor termici sau a factorilor dăunători din mediu, lăsând părul mai puternic. Olaplex se găsește în saloanele de specialitate, însă acum se găsește și online, iar unul dintre magazinele pentru care puteți opta este Glemis.ro.

Cum funcționează Olaplex?

Olaplex no 1 și 2 poate fi folosit pe toate culorile părului, ceea ce înseamnă că în momentul în care mergi la salon să îți vopsești părul trebuie să întrebi și de acest tratament pentru a-ți proteja părul. Olaplex no 1poate fi amestecat cu puțină vopsea, iar apoi aplicat pe păr. Acest amestec este lăsat să se dizolve odată cu vopseaua, iar după ce s-a întâmplat lucrul acesta, iar părul este spălat, se aplică apoi Olaplex no 2 și lăsat să acționeze cam 20 de minute, iar apoi părul se spală, se șamponează și se aplică o mască hidratantă.

Olaplex se folosește în aproape orice salon și mai ales dacă vrei să optezi pentru o schimbare destul de mare, cum ar fi blondul atunci nu ezita să folosești tratamentul Olaplex care va face procesul colorării mult mai simplu, fără a crea vreun prejudiciu părului.

Tratamentul Olaplex în saloane

Olaplex no 1 este în general aplicat pe părul uscat și este lăsat să acționeze un timp, iar apoi se folosește tratamentul Olaplex no 2 care trebuie lăsat să acționeze cam 20 de minute. Acestea facilitează procesul de colorare al părului. Părul este apoi spălat și șamponat și se aplică mai apoi o mască hidratantă.

Tratamentul durează aproximativ o oră, însă apoi părul va avea un aspect extraordinar. Pentru un efect mai puternic, poți să-ți achiziționezi Olaplex no 3 și acasă, astfel încât, acesta poate fi aplicat înainte de o ocazie importantă, iar după utilizare, părul va arăta extrem de bine, iar culoarea va fi evidențiată și nuanțată.

Tratamentul Olaplex folosit acasă

Există o serie de confuzii atunci când vine vorba despre folosirea tratamentului Olaplex no 3 la domiciliu. Acesta poate fi comandat online de pe Glemis.ro sau din saloanele de specialitate și funcționează foarte bine pe păr doar dacă înainte a fost aplicat și Olaplex no 1 sau 2.

Olaplex no 3 conține ingrediente atât din tratamentul Olapex no 1, cât și din no 2 și permite repararea și menținerea părului sănătos și puternic între serviciile de la salon pentru că acesta continuă să repare legăturile care au fost distruse de la nivelul structurii firelor de păr. Astfel că se poate utiliza și la domiciliu prin aplicarea unei cantități de Olaplex, se distribuie cu ajutorul unui pieptene și se înfășoară părul într-un prosop, iar apoi se lasă să acționeze cel puțin 10 minute. După ce tratamentul și-a făcut treaba, părul trebuie șamponat și aplicată apoi o mască hidratantă. Dacă este necesar, acest produs poate fi folosit de mai multe ori pe săptămână.

Produsele Olaplex se găsesc pe Glemis. Investește în sănătatea și frumusețea părului tău!


Opinii (0)


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha