Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Rezerva fard de pleoape - Perfect Eye Powder Refill - MALU WILZ - Nr. 18

  • 42,89 Lei

  0 opinii / Spune-ţi opinia


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Malu Wilz
Colecție: Farduri pentru ochi


Comandă acum Adaugă in Wishlist

Rezerva fard de pleoape - Perfect Eye Powder Refill - MALU WILZ - Nr. 18

Acest fard-pudră rezistent pentru ochi este disponibil într-o gamă bogată de nuanţe perlate, foarte moderne. Creionul special cu două aplicatoare integrate permite combinarea culorilor care pot fi schimbate prin utilizarea cartuşelor individuale de farduri. Fardul pudră se aplică în mod uniform şi igienic cu ajutorul aplicatorului, prin rotirea cartuşului. Noua formulă previne strângerea produsului în pliurile pleoapelor. Este rezistent la apă. 

Sfat:

Fardul pudră pentru ochi perfecţi MALU WILZ Beauté are un aplicator lat şi unul conic. Folosiţi aplicatorul lat pentru aplicarea culorilor deschise ca bază şi adăugaţi accente mai închise cu aplicatorul conic.

Mod de aplicare:

Deşurubaţi dopul de protecţie de pe creionul cu aplicator dublu. Îndepărtaţi capacul de pe orificiul de umplere şi înşurubaţi apoi orificiul pe creion. Curăţaţi aplicatoarele în mod regulat pentru a obţine de fiecare dată un machiaj perfect.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 0.8 g

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha